С водосвет за здраве, успех и развитие на община Плевен,

...
С водосвет за здраве, успех и развитие на община Плевен,
Коментари Харесай

Александър Николов: Нашата кампания ще бъде сред хората

С водосвет за здраве, триумф и развиване на община Плевен, Александър Николов - претендент за кмет за общината и претендентите от листата за общински съветници на локалната коалиция „ Алтернативата на жителите “, откриват предизборната си акция. Водосветът ще бъде отслужен на следващия ден, 29 септември, от 10.00 ч., в Православен храм „ Св. Троица “, ул. „ Сан Стефано № 7 “.

„ Нашата акция ще бъде измежду хората. И за това незабавно след водосвета ще отидем при тях “, показа Александър Николов и добави, че срещите с жителите стартират от кварталите „ Дружба “ и „ Сторогозия, а в идващите дни и в дребните обитаемоте места на общината.

„ Бих желал да чуя персонално позицията на жителите по разнообразни тематики, тъй като нас ни сплотява разбирането, че Плевен и дребните обитаеми места в общината би трябвало да получат друг от досегашния модел. Трябва да получат развиване. Искаме улици без дупки и глутници от бездомни кучета. Искаме непорочност, желаеме естествени спирки на публичния превоз, налично за всеки жител опазване на здравето, действителна и съответна грижа за младите фамилии, социализация за възрастните хора. Искаме Плевен на културата и духовното развиване, на развития и сполучлив бизнес, който основава работни места “, безапелационен е Николов.

По време на срещите „ от врата на врата “ той ще показа програмата си в съответни стъпки и периоди. Александър Николов добави, че ще има и основни събития по главните акценти от „ Програмата за развиване на Плевен “. Първото от тях ще се организира на 1-ви октомври, от 10:00 часа, на входа на Летния спектакъл.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР