ДАНВИЛ, Илинойс (АП) — В южната част на Чикаго студентите

...
ДАНВИЛ, Илинойс (АП) — В южната част на Чикаго студентите
Коментари Харесай

Обществените колежи предлагат обучение за чиста енергия, докато работните места, свързани с климата, се разширяват в цяла Америка

ДАНВИЛ, Илинойс (АП) — В южната част на Чикаго студентите се учат да работят върху електрически пикапи и SUV на Rivian посредством нова стратегия за техници в Olive-Harvey College.

На към 150 благи (240 километра) на юг, студентите в Danville Area Community College в Илинойс се образоват да отстраняват проблеми с солидни вятърни турбини, високи десетки метри, дружно с катерене и сигурност.

В Албакърки студентите се образоват за окабеляване и фиксиране на съоръжения на слънчеви панели посредством курсовете по електрически занаяти на Central New Mexico Community College.

А в Бостън студенти учат по какъв начин да устоят домове и здания против рискови температури в Центъра за интелигентни строителни технологии на Roxbury Community College. Фокусът е върху автоматизирането и модернизирането на отоплителни и климатични системи, тъй че те да способстват по-малко за изменението на климата.

Всички са образци за това по какъв начин студентите в Съединените щати гледат към публичните колежи за акт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР