Соня Васи - варненската красавица, която замота главите на братя

...
Соня Васи - варненската красавица, която замота главите на братя
Коментари Харесай

Тя е бунтарка, замота главите на братя Аргирови и избяга в САЩ

Соня Васи - варненската хубавица, която замота главите на братя Аргирови през 90-те години на 20 век, през днешния ден, на 52, шашка света с хубост и фигура.

Соня е български модел, дизайнер и певица, част от родната група Creep. През 1989 година като на смешка сграбчва короната от първия конкурс “Мис България ".

Соня се е занимавала и с лека атлетика. Има медали на 400 м, на щафета 4 по 400, на 800 метра, а В 4-и и 5-и клас е в спортна паралелка с художествена гимнастика. Родителите ѝ даже чакат да бъде призната в спортното учебно заведение във Варна.

Бунтарката Соня обаче прави бомба, като бяга от вкъщи си на 14 -годишна възраст и попада в музикалните среди към фамозните по това време братя Аргирови.

Родена е на 22 май 1971 година във Варна. Има щерка Бриана, родена от брака ѝ с бейзболиста Брейди Андерсън. Двете са толкоз идентични, че умерено може да бъдат комплицирани коя коя е.

Соня не крие гордостта си като майка и написа в мрежата: " Ти си моят воин, моето всичко, толкоз съм щастлива, че си моя щерка. Обичам те толкоз доста! “

Тя от дълго време живее в Америка, още преди нежната ни гражданска война през 1989 година и натрупа популярност като фешън дизайнер, чиито облекла са в дрешниците на звезди като Дженифър Лопес и Деми Мур.

Линията ѝ е основно от плетива – рокли, чанти, шушони, пончо и шалове, която следи стилните трендове. Дори има линия в розово но " Барби “.

За бруталната ѝ визия, макар навъртените 52 години, научаваме от изявленията ѝ в обществените мрежи.

Соня Васи отпътува да взе участие в състезанието " Мис Свят “ в Англия през 1988 година, след което се мести да живее в Съединени американски щати, където става първата българка, снимала се за списание " Плейбой “ на Хю Хефнър.

Почти няма родно списание, което да не е предписание фотосесия с нея.

Родната хубавица не остава незабелязана в Щатите и с изключение на главата на Хю Хефнър, тя завърта и главата на един от най-преследваните ергени по това време – бейзболната звезда Брейди Андерсън.

Двамата от дълго време не живеят дружно, само че през днешния ден Соня Васи се усеща щастлива и задоволена във втората си татковина – Съединени американски щати, а както се вижда – и не е изгубила младежката си хубост и съвършеното си тяло даже на 52, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР