С водосвет за здраве, много усмивки, песни, танци и настроение,

...
С водосвет за здраве, много усмивки, песни, танци и настроение,
Коментари Харесай

В Сандански откриха новата и модерна детска градина Здравец

С водосвет за здраве, доста усмивки, песни, танци и въодушевление, през днешния ден бе открита новоизградената база на Детска градина " Здравец " в ж.к. " Спартак "!

Новият дом на щастието, усмивките, другарствата и новите познания бе публично открит от кмета на община Сандански - Атанас Стоянов, шефът на детската градина - Яна Василева и ръководителят на Общински съвет - Николай Шаламандов.

Изграждането на новата база е по " Програма за създаване, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения " на Министерство на образованието и науката.

Сградата разполага с красиви, просторни и приветливи пространства за заниманията на децата, административна част, зала за спорт, зала за музикални занимания, кухня, перално и всички обслужващи пространства към тях. Обособен е и външен двор, очакван като място за отмора и дейни игрови и спортни действия на малчуганите.

За всяка група са построени и детски площадки за игри, като е очакван и естествен ъгъл с опитна градина.

В новата детска градина, в приветлива, чиста и просветителна среда, децата ще получават своите познания и първи усещания за света. Защото средата, която ги заобикаля е извънредно значима за тях и тяхното развиване, а през днешния ден, със своите усмивки и грейнали очи, те демонстрираха какъв брой са щастливи в своята нова детска градина!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР