С водосвет за здраве и берекет започнаха строително-монтажните работи за

...
С водосвет за здраве и берекет започнаха строително-монтажните работи за
Коментари Харесай

С водосвет дадоха старт на строежа на площадка за скейтборд ...

С водосвет за здраве и благодат започнаха строително-монтажните работи за построяването на площадка за скейтборд в двора на Професионалната гимназия по лозарство и винарство в  Перущица. Площадката ще включва седем уреди, предлагащи разнообразни типове занимания. В плана се планува построяването още на парково съоръжение, засаждане на широколистни дървета и декоративни шубраци, видеонаблюдение, слънчево осветяване и велоалея.


" Скейт парка не е елементарна площадка за спорт. Това е среда, в която децата и младежите се учат да преодоляват страховете си, да бъдат дисциплинирани в това, което вършат, да се учат на предвидливост и преценен риск ", сподели кметът на община Перущица Мария Витанова-Вълканова.
В момента тази площадка е в извънредно неприятно положение, превърната в бунище и обрасла с треви и шубраци.
" С осъществяването на плана ще я превърнем в привлекателно и използваемо място, на което всички деца и младежи ще могат да се събират и забавляват. Вярвам, че децата, които сами си майсториха уреди за скейтборд на площада ще се зарадват доста на тази нова облага на нашия град ", сподели още Мария Вълканов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР