С успех са се увенчали преговорите между Българската социалистическа партия

...
С успех са се увенчали преговорите между Българската социалистическа партия
Коментари Харесай

БСП и ИТН доволни – с пълно съвпадение за съдебната реформа

С триумф са се увенчали договарянията сред Българската социалистическа партия и „ ИТН “ по тематиката „ Правосъдие “ в Народното събрание. Това оповестиха представители и на двете партии пред публицисти в Народното събрание.

„ По въпросите, които стоят пред правосъдната промяна – от основния прокурор през спецсъдилищата, ние нямаме разлики с Има Такъв Народ по нито една от тези тематики, установяваме цялостно съвпадане с нашата стратегия “, съобщи социалистът Крум Зарков.
Снимка: Ладислав Цветков
По думите му с хората на Слави Трифонов са си говорили и за съответни законопроекти и спомагателни начинания, които са били признати. Според „ аления “ народен представител същите са били резултатите по икономическите и здравни въпроси: „ Програмите на Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия съответстват “.

Срещата пристигна на фона на свадите и размяната на обвинявания сред Има Такъв Народ от една страна и „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ – от друга. Зарков избра да не разяснява: „ Ние се срещнахме на експертно равнище с Има Такъв Народ по една от основно значимите за Българска социалистическа партия тематики, когато ще се преценя дали ще поддържа държавно управление с техен мандат, или не “.

„ Не знам по какъв начин ще се споделя идващия министър председател, само че през днешния ден разбрахме, че еднообразно мислим за това какво той би трябвало да прави “, акцентира Зарков.

Той беше самобитен общ представител след срещата, откакто Радостин Василев от Има Такъв Народ означи при започване на спонтанния брифинг, че „ има припокриване “ и в партията са „ удовлетворени “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР