С условна присъда се размина 23-годишният Тодор Николов от Несебър,

...
С условна присъда се размина 23-годишният Тодор Николов от Несебър,
Коментари Харесай

23-годишният Тодор от Несебър, който удари слепи туристи, отърва затвора

С условна присъда се размина 23-годишният Тодор Николов от Несебър, който по-миналото лято удари слепи туристи. Районният съд в морския град му наложи 3 година отнемане от независимост с 4 година изпитателен период, срещи с пробационен чиновник за период от 6 месеца, с цел да овладее експанзията си и възбрана да кара в продължение на 7 месеца.

Несебърлията ще би трябвало да заплати и общо 8000 лева за нанесени вреди на двамата пострадали.

Сканадалният случай стана на 24 юни, 2017 година, в сърцето на Стария Несебър. Тодор, който бил зад кормилото на безценен мерцедес, изскочил разгневен от колата, оставяйки я с включен мотор, с цел да се саморазправи с група туристи. Те пресичали улицата с куфари, само че се замотали пред колата му.

Афектиран, Тодор блъснал мъж и жена, които се оказаха незрящи туристи от Словакия. По-късно стана ясно, че мъжът е прочут артист в родината си. Пострадалите и техни сънародници-свидетели на случая, бяха разпитани в съда посредством видеоконферентна връзка.

Прокуратурата дефинира подсъдимия като човек с невисок предел на самоконтрол и податливост към неуважение на публичния ред. На днешното съвещание тя изиска 3 година отнемане от независимост с 5 година изпитателен период.

След багра младежът прекара известно време в ареста, след това под ключ у дома, а на 16 септември, 2017 година, излезе на независимост против 1500 лева гаранция.

По време на делото стана ясно, че Тодор има проблеми с обмяната, щитовидната жлеза, сърцето и очите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР