С уникален екземпляр на MINI Cooper SE Cabrio MINI за

...
С уникален екземпляр на MINI Cooper SE Cabrio MINI за
Коментари Харесай

This Toy is Electric. Електрифицирана радост от шофирането под открито небе.

С неповторим образец на MINI Cooper SE Cabrio MINI за пръв път комбинира оптималната наслада от шофирането под намерено небе с електрическата подвижност с нулеви местни излъчвания. Световна премиера на „ MINI Тakes the States “ в Съединени американски щати

Слънчеви дни, повишаващи се температури, свежа зеленина: в духа на лятото MINI за пръв път показва напълно електрическото MINI Cooper SE като кабриолет. Не като серийна версия, а като уникат, който демонстрира по какъв начин може да продължи пътят към напълно електрическа премиум марка и по какъв начин класическата спортна наслада от шофирането под намерено може да бъде електрифицирана в бъдеще. Като открит четириместен автомобил MINI Cooper SE Cabrio ще бъде единственият премиум кабриолет в света с изцяло електрическо задвижване в сегмента на дребните коли. С тази идейна идея английската премиум марка съчетава за първи път типичен състезателен дух, оптималната наслада от шофирането на чист въздух и местна електрическа подвижност с нулеви местни излъчвания.

Уникалният модел за пръв път ще бъде показан пред обществеността на обичайна среща на общността „ MINI Takes the States “ в Съединени американски щати. Криволичещите пътища сред Бърлингтън във Върмонт и Грийнвил-Спартанбърг в Южна Каролина са съвършени, с цел да обезпечат на събралата се MINI общественост първи усещания от типичното за MINI картинг чувство в облеклото на MINI Cooper SE Cabrio. Уникалният модел е основан на купето на MINI Cooper S Cabrio. Електрифицираното MINI Cabrio също споделя размерите от 3 863 мм дължина с междуосие от 2 495 мм, широчина от 1 727 мм и височина от 2 495 мм. Вместимостта на багажника също остава непроменена - ​​160 литра.

Задвижващата технология идва от центровете за подготвеност за електрическа подвижност на BMW Group в Динголфинг и Ландсхут. MINI Cooper SE Cabrio употребява същите задвижващи съставни елементи като MINI Cooper SE с три порти. Така извънредно хармоничното систематизиране на тежестта сред осите с помощта на дребния електромотор благоприятства пъргавата и лека управляемост и в бъдеще с отворен мек покрив.

Също като при MINI Cooper SE, електрическият мотор със 135 кВт/184 к.с. придвижва пъргавата управляемост и типичното за марката Go-Kart чувство в света на електрическата подвижност и разрешава ускоряване от място до 100 км/ч за 7,7 секунди. С пробега от 230 километра, измерен при тестовия цикъл WLTP, са вероятни разходки навън в градски региони и надалеч оттатък границите на града. MINI Cooper SE Cabrio съчетава насладата от шофирането с отворен покрив с умна функционалност. Напълно електрически задвижваният и с помощта на това изключително вид мек покрив може да се отваря и затваря в границите на 18 секунди. Мекият покрив може да се задейства с натискане на бутон при шофиране със скорост до 30 км/ч и разрешава три настройки: отворен, затворен или като люк.

С това само по рода си MINI се обръща към непрестанно възходящата общественост от фенове на типичната за марката наслада от шофирането под намерено небе и в това време електрифицира световния авто пазар с различен сегмент - резистентен, транспарантен и понятен. Успешната промяна на марката MINI към електрическата подвижност е изключително впечатляваща с модела MINI Cooper SE.

С растеж от 132 %, моделът задава темпото на марката MINI през 2021 година В Германия, най-големият пазар за MINI Cooper SE, съвсем всяко трето MINI към този момент е електрифицирано. За да направи този възторг за електрифицирано шофиране резистентен, MINI прави ежедневното зареждане елементарно и комфортно. С MINI Charging водачите на MINI в Германия имат гъвкави решения за зареждане вкъщи и на работното място, както и достъп до една от най-големите публични мрежи за зареждане в Европа, която включва повече от 250 000 зарядни станции.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР