С цялата сериозност, на която е способен, Горанов отговаря: Някой

...
С цялата сериозност, на която е способен, Горанов отговаря: Някой
Коментари Харесай

И Влади Горанов не познавал Влади Горанов! К’во става? frognews.bg

С цялата съвестност, на която е кадърен, Горанов дава отговор: Някой е подвел американската страна, която аз другояче доста почитам. И стартира да споделя, по какъв начин той като виновен деец на финансовата равнища, правил всичко по закон. Тъкмо той бил разкрил нещо подозрително в решениета на Комисията по хазарта, която години наред облагодетелствала предприемача Васил Божков. Той, говорещият пред „ Лице в лице “, нямал нищо общо с написаното от янките, че е взел участие в разпределение на подкупи за смяна на законодателството, което да облагодетелства избран бизнес, от което страна, оттова всички българи по този начин и не помирисали 600 милиона, които им се поставят по право.

 

Разбирате ли? Онзи Горанов, за който пишат от Съединени американски щати няма нищо общо с Горанов, който се яви при Цветанка. Този от тв приемника изреди свои колосални заслуги за страната и народа, които могат да просълзят и гранитна канара. И от дълбините на справедливостта се поражда някакъв чист ентусиазъм този човек да бъде награден. Дори повече – да му се издигне монумент. В София, Плевен и Долни дъбник, по-късно в Свищов, за какво не и на Витоша, където е построил отдъхва след тежък труд в скромна колибка…

 

И какво в този момент? Американците сякаш се хвалят със съществени служби, специфични технологии и купища сътрудници, а попаднали на някакъв Влади Горанов, и се оставили доносници от България да им подмятат подправен Влади Горанов. Този, който се появи на екрана се оказа напълно друга версия – чист човек, патриот и перфекционист. Да, към момента бил член на ГЕРБ, само че това не нанасяло репутационни вреди на партията, щото той нямало в какво да бъде упрекнат.

 

Има заболяване „ раздвояване на личността “, само че това е когато един човек си показва, че е различен. Има филм „ Мисията невъзможна “, в който Том Круз се преобразяваше в предприемач и съветски военачалник, поставяйки си специфични маски.

 

Но в тази ситуация с Горанов нещата са други: в Съединени американски щати приказват и пишат за един, а по малкия екран в България се появява напълно различен. Единият е доста кофти пич, а другият – национален воин.

 

Прав е Борисов, че не познава Влади – оня Влади, дето са основали като апаш и корумпе американски институции. Борисов познава и обича Влади, който един до друг с него работеше за просперитета на всички българи. Как работиха единствено!

 

Не ми се мисли какво ще става, когато един ден „ Магнитски “ стигне до Банкя…

 

Емил Азар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР