С церемония по първа копка в Тутракан започнаха изпълнението на

...
С церемония по първа копка в Тутракан започнаха изпълнението на
Коментари Харесай

В Тутракан започна изпълнението на проект за енергийна ефективност

С гала по първа копка в Тутракан започнаха осъществяването на план " Енергийна успеваемост в постройката на Областна дирекция по сигурност на храните и многофамилни жилищни здания в град Тутракан ", съобщават от локалната община.

На събитието участваха кметът на Община Тутракан доктор Димитър Стефанов, шефът на Областната дирекция по сигурност на храните в Силистра Венелин Димитров, арх. Стоян Кисьов - представител на фирмата-изпълнител, екипът на плана, чиновници на ОДБХ и общинската администрация, уточни Българска телеграфна агенция.

Продължителността на плана е 16 месеца. Предвижда се ремонт и използване на ограничения за енергийна успеваемост в постройката на Областната дирекция по сигурност на храните и три многофамилни жилищни здания в Тутракан - бл. " Зора ", бл. " Нарцис " и бл. " Русалка ".

Отпуснатите средства са в размер на 1 453 413,95 лева и съставляват 100 % безплатна финансова помощ. Те са обезпечени по Оперативна стратегия " Региони в напредък 2014-2020 ".

Целта на плана е да се увеличи енергийната успеваемост, както и да се усъвършенства техническото положение и средата на живот в една административна постройка и три многофамилни жилищни блока в гр. Тутракан посредством внедряване на ограничения за енергийна успеваемост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР