С труден успех ЦСКА приключи лагера си в Австрия. Червените“

...
С труден успех ЦСКА приключи лагера си в Австрия. Червените“
Коментари Харесай

ЦСКА си тръгва от Австрия с победа

С сложен триумф ЦСКА завърши лагера си в Австрия. „ Червените “ изиграха последната си контрола от предсезонната подготовка, като се постановиха над локалния Тирол с 2:1.

Дебют за „ алените “ направиха новите попълнения Майкъл Естрада и Браян Кордоба.

Кареасо откри за българския отбор в 7-ата минута, а противника изравни в 28-ата минута посредством Прелец. В последната четвърт на срещата Саша Илич пусна останалите запаси и доста от младите играчи, които подвигнаха темпото на игра и в 90-ата минута Жабо вкара второто и победно попадение за „ алените “ след асистенция на Антонов.

„ Доволен съм, тъй като завършихме тежкия лагер с победа, а бях уверен, че на играчите ще им бъде тежко. Има неща, които би трябвало да подобрим, само че като цяло съм удовлетворен. Все още не сме свършили цялата работа, само че шампионата не чака – би трябвало да бъдем подготвени “,

сподели старши треньорът на ЦСКА в ефира на Диема Спорт.

Много мощно показване направиха двамата вратари на ЦСКА – Евтимов през първото полувреме и Бусато след почивката, които отразиха на няколко пъти доста рискови удари и обстановки.

„ Мисля, че вървим по верния път. Имаме играчи, които прогресират и това е значимо за нас. Никога не мога да бъда изцяло удовлетворен, тъй като не успяхме да използваме част от новите попълнения, а Назон имаше задължения с националния тим. Тези, които в този момент се причисляват към нас, би трябвало да работят интензивно, с цел да настигнат останалите “,

сподели още Илич.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР