С традиционен турнир по стрелба и футбол служители на шуменската

...
С традиционен турнир по стрелба и футбол служители на шуменската
Коментари Харесай

Шуменските полицаи и огнеборци в надпревара по стрелба и футбол

С обичаен шампионат по пукотевица и футбол чиновници на шуменската полиция и пожарна означиха празника си 8 ноември в неговото навечерие през вчерашния ден. На стрелбището в Нови пазар девет чиновници самостоятелно и девет тима от регионалната полицейска дирекция и пожарна демонстрираха своите умения и премериха сили в точна пукотевица.

В отборната конкуренция любимец е тимът на районно управление (на МВР) - Нови пазар с общ резултат от 247 точки. На второ място с резултат от 231 точки се класира тимът на РУ- Велики Преслав, а третото място зае тимът на Научно-техническата лаборатория към ОДМВР- Шумен. В самостоятелната конкуренция при мъжете първенец с 97 от общо 100 точки стана Тодор Костадинов от бранш „ Специални тактически дейности “ към регионалната дирекция, следван от Мартин Трендафилов от районно управление (на МВР) - Нови пазар, третото място е за Венелин Вълчев, пълководец на екип в РСПБЗН- Шумен.

В шампионата по футбол до финала стигнаха тимовете на районно управление (на МВР) - Шумен и ОДМВР- Шумен. С гол на Валентин Вълчев тимът на регионалната дирекция се поздрави с победа и подвигна купата за първо място. Второто място е шуменските служители на реда от районното ръководство в Шумен, а трети се класира тимът на РДПБЗН- Шумен.

На „ дребния край “ шуменските огнеборци победиха с 3:0 отбора на районно управление (на МВР) - Велики Преслав. Призът най-хубав вратар беше присъден на Сава Карастоянов от „ Специални тактически дейности “ към регионалната дирекция, а като най-полезен състезател беше отличен Християн Андонов от регионалната дирекция. Наградите на спечелилите бяха връчени от шефа на ОДМВР – Шумен старши комисар Георги Гендов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР