С Томи Лий правехме секс по три пъти на ден,

...
С Томи Лий правехме секс по три пъти на ден,
Коментари Харесай

Памела Андерсън: Най-горещият секс в живота ми беше с 80-годишен мъж

" С Томи Лий правехме секс по три пъти дневно, само че най-горещият секс в живота ми беше с 80-годишен мъж ". Това е едно от най-бомбастичните самопризнания в записките на Памела Андерсън. Звездата от " Спасители на плажа " по едно и също време издаде книжлето " С обич, Памела " и продуцира документален филм за бурния си живот на секссимвол.

Актрисата споделя в книгата си, че нежният метод, по който я е докосвал анонимният дядка и чувството, че е в ръцете от същински мъж, я оставили без мирис и в никакъв случай няма да не помни тази нощ. Памела прекарала буйните часове с 80-годишния дъртак в Буенос Айрес през далечната 1987 година, когато е била единствено 20-годишна.

Днес, 35 години по-късно, Андерсън признава, че това е било най-пламенното прекарване в живота ѝ и я трансформирало вечно.



Домашното порно на Спасителката с Томи Лий беше едно от първите в интернет

Името на сексбомбата от десетилетия провокира горещи асоциации за мъжете по света, а любовният ѝ живот нееднократно е бил тематика за извънредни материали в медиите. Памела има общо 5 брака досега, като един от тях бе с рок музиканта Томи Лий, който тя дефинира като мъжа на живота си, макар че са разведени още от 1998 г. 

И въпреки обликът на Андерсън да може да се употребява като определение за думата " съблазън " и " съдбовна жена ", тя се разграничава от тази визия на света за нея и самата актриса се възприема просто като " хартиен плъж ". Памела даже се гордее с обстоятелството, че е написала сама всяка една дума от записките си и за разлика от принц Хари, не е разчитала на създатели в сянка, които да напишат личната ѝ история.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР