С тия в парламента не трябва да се преговаря! Като

...
С тия в парламента не трябва да се преговаря

снимка: БНР

Коментари Харесай

С тия в парламента не трябва да се преговаря! Като с терористи

„ С тия в Народното събрание не би трябвало да се договаря! Като с терористи.Всички приказват за степента на защита на южната ни граница и по този начин наречената „ ограда “. А дневния ред на българските жители е напълно различен и е обвързван със самолетите престъпни „ бежанци от Европа “. “ Това написа във фейсбук полк. Николай Марков.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Ние ги питаме едно, те дават отговор друго.

Слушате и наблюдавате, евентуално, какво се случва в Парламента по тематиката за „ бежанците “. Всички приказват за степента на защита на южната ни граница и по този начин наречената „ ограда “. А дневния ред на българските жители е напълно различен и е обвързван със самолетите престъпни „ бежанци от Европа “. Те не идват от южната ни граница, а от Европейски Съюз. За тия нито дума от нашите парламентарни бандити! Но не не помниха да ни кажат, че всеки, който не обича престъпните детайли от Европейски Съюз е мизантроп.

Приятели, с тия в Народното събрание не би трябвало да се договаря! Като с терористи.

„ Справяме се с миграционния напън. Напротив, има трайна наклонност за неговото понижаване. “ Това съобщи в Народното събрание по-рано, министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов, напомня SafeNews.

„ От началото на тази година досега са предотвратени 5200 опита за нелегално прекосяване на българо-турската граница. За същия интервал предходната година те са били 15 600. Разликата е три пъти. “

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Коментари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР