С тази сглобка нищо не може да се планира дълго

...
С тази сглобка нищо не може да се планира дълго
Коментари Харесай

Борисов: При ротацията ще сменим слабите министри, с тази сглобка нищо не може да се планира за дълго време

С тази сглобка нищо не може да се възнамерява дълго време. При ротацията ще прегледаме всеки министър по какъв начин е работил и тези, които са по-слаби ще се сменят. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи БГНЕС.

Борисов предизвести за заплахата на локално равнище да се повтори разновидността със сглобката. Според него единственият късмет за непоклатимост в редица браншове е ГЕРБ да имат мощна локална власт по места. „ Благодарение на стабилната места власт успяхме да запазим България през годините “, уточни той.

Единственото, което ще пораства е външният дълг, предизвести още Борисов. Той означи, че Брутният вътрешен продукт е намалял доста, задграничните вложения са спаднали фрапантно през последните 2-3 години, откогато не е министър председател.

„ След като допуснахте такива да станат първа политическа мощ, в този момент ще си траем. През 2017 година инфлацията беше 0,7% при неприятния Бойко, в този момент при готините е 7%. “, съобщи Борисов и напомни, че страната си е сложила цел да има инфлация под 3%, с цел да влезе в еврозоната.

Лидерът на ГЕРБ също по този начин предизвести, че предплатените пари по ПВУ към този момент са изхарчени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР