С тази апаратура лечебното заведение ще има възможност да извършва

...
С тази апаратура лечебното заведение ще има възможност да извършва
Коментари Харесай

Онкодиспансерът в Русе иска да закупи модерна апаратура за близо 3 милиона лева

С тази инсталация лечебното заведение ще има опция да прави по-прецизна диагностика 

Комплексният онкологичен център - Русе иска от общинските съветници единодушие за закупуване на нова инсталация посредством нисколихвено финансиране от Регионален фонд за градско развиване.

Инвестицията е на обща планирана стойност до 2 688 000 лв. и включва доставка на уред за магнитно-резонансна томография и цифрова мамографска система, както и съпътстващите разноски за СМР, написа. С тази инсталация лечебното заведение ще има опция да прави по-прецизна диагностика и щадящо лекуване на пациентите си, ще разшири обсега на предоставяните медицински услуги по контракт с НЗОК, като се включат нови клинични пътеки и амбулаторни процедури.

Финансирането на плана с висока социална значителност може да бъде обезпечено от Регионалния фонд за градско развиване. Предложението на Регионален фонд за градско развиване АД и Банка ДСК ЕАД е на „ КОЦ-Русе “ ЕООД да бъдат отпуснати финансови средства в общ размер до 1 881 600 лв..

Останалите 30% от средствата, нужни за осъществяване на инвестицията ще бъдат обезпечени от бюджета на „ КОЦ-Русе “ ЕООД.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР