С тържествена церемония днес беше открита и учебната година в

...
С тържествена церемония днес беше открита и учебната година в
Коментари Харесай

С тържествена церемония откриха учебната година в Академията на МВР

С тържествена гала през днешния ден беше открита и образователната година в Академията на Министерство на вътрешните работи, на която участва и вътрешният министър Младен Маринов.

С издигане на националния байрак, под звуците на химна на Република България и церемониален водосвет стартира церемонията по разкриване на новата образователна година в Академията на Министерство на вътрешните работи. Тази година нейния предел прекрачиха 150 първокурсници, от които 120 в компетентност " Полиция " и 30 в компетентност " Пожарна и спешна сигурност ".

Вътрешният министър Младен Маринов се обърна към тях с думите да служат на обществото и да се учат от грешките. Ректорът на Академията Неделчо Стойчев ги поздрави за избора на специалността служител на реда и огнеборец.
Младен Маринов министър на вътрешните работи: Да бъдеш служител на реда значи да покриваш високите условия на обществото. Да понасяш голяма отговорност, която обществото и страната разпореждат. Това, което би трябвало да научите тук е да бъдете всеотдайни в службата си към обществото, да се учите от грешките си, да бъдете справедливи, в това число и към себе си.Старши комисар, доцент доктор Неделчо Стойчев: Хиляди наши ученици в Академията са усвоили своите познания и умения, с цел да могат да бъдат положителни пазители на реда и законността в България, а също по този начин и да дават персонален образец за това какво съставляват достойнството и достолепието на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Пожелавам ви доста триумфи и да завършите сполучливо академията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР