С тържествен ритуал, в присъствието на много клиенти, партньори, официални

...
С тържествен ритуал, в присъствието на много клиенти, партньори, официални
Коментари Харесай

Семейство Узунови направи първа копка на иновативния комплекс ВАРНА СИТИ ПАРК ЮГ+

С церемониален обред, в наличието на доста клиенти, сътрудници, публични лица и посетители, семейство Красимир и Гинка Узунови направиха първата копка на новия жилищен комплекс . По време на обичайния водосвет бяха осветени три камъка, които ще бъдат сложени в основите на новите три здания, които са продължение на новаторския комплекс „ Варна сити парк ЮГ ”. Припомняме, че той завоюва оценката „ Сграда на годината ” и към този момент се трансформира в една от новите архитектурни забележителности на Варна.



, това голямо благосъстояние от природата, е ключът към успеха на инвестицията. Оценявайки тъкмо всички благоприятни условия и преимущества, която тя дава, семейство Узунови влага в извеждането ѝ на повърхността от 1970 метра дълбочина. Най-яркият образец за потреблението на естествения ресурс е минералния басейн, който е на-ценното украшение и натурален център на комплекса. А в чешмите на живеещите в него тече пречистена, озонирана минерална вода.



Самият Красимир Узунов призна, че ежедневно употребява басейна поради чудесните му лечебни качества. „ Знам, че Варна лежи върху минерална вода и никой не я употребява ”, разяснява той. Така познанията му за града и инвеститорският гений водят до използването на тази новаторска концепция. „ Най-хубавото е, че съм направил нещо, което носи здраве ”, сподели също Красимир Узунов.



Успехът на , който би трябвало да е приключен напълно до 2 години, се подсигурява най-много от доверието на клиентите. Още преди първата копка от 390 са продадени 244. Нещо повече, 60% от към този момент закупените жилища в бъдещите здания са на притежатели на такива в предходния стадий на „ Варна сити парк ЮГ ”, оповестиха вложителите.



На въпрос по какъв начин би убедил евентуален клиент да избере за собствен нов дом, Красимир Узунов показа: „ С парите, които ще спести. Тази спестовност идва от топлоизолациите, от асансьорите, паркоместата, извънредно положителната връзка с града. И несъмнено от всички екстри, които обезпечава минералната вода ”. Узунов също по този начин акцентира, че не гледа на бъдещите жители на като на клиенти, а по-скоро като на другари.



Зам.-кметът на Варна Пейчо Пейчев и кметът на регион „ Младост ” Христо Христов, които се включиха в първата копка на новия жилищен комплекс, подчертаха, че като вложители семейство Узунови поддържат доста положителни връзки с общината. Те показаха и признателност за това, че с продължава изгражданто на модерния архитектурен образ на града, освен това с потреблението на прелестния му естествен запас – .

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР