С шеметно коктейлно парти отвори поредна Pulse локация. Новият фитнес

...
С шеметно коктейлно парти отвори поредна Pulse локация. Новият фитнес
Коментари Харесай

Нов Pulse отвори врати до The Mall

С шеметно коктейлно празненство отвори поредна Pulse локация. Новият фитнес се намира на бул. Цариградско шосе, директно - в European Trade Center, постройка C. На събитието участваха стотици посетители, клубни членове на веригата, мениджмънтът на компанията, редица известни персони и топ спортисти.



Мероприятието започва от 19ч, само че най-нетърпеливите посетители започнаха да идват повече от час преди този момент. Програмата на ивента включваше ди джей, саксофон онлайн, колоритно шоу с танцьорките от Secret Garden Label и несъмнено талисмана на Pulse.



Локацията на спортния център е комфортна както за живущите, по този начин и за работещите наоколо. Мястото е извънредно отзивчиво, а спомагателна добра вест за бъдещите клиенти е, че ще могат да се възползват от до 2 часа безвъзмезден паркинг в The Mall.



Това е единадесета Pulse локация в София и втора нова единствено за 2 седмици, след скорошното разкриване на Pulse Vitosha –. Pulse Exclusive съчетава всички последни трендове в интериорния дизайн – композиция сред естествени детайли и съвременни технологии. Помислено е за изключителни елементи като инкрустирани в стените лога, несмущаваща окото светлина, последно потомство вентилация и доста други.



Разнообразието от спортни зали включва Cross Training зона с атлетическа писта, просторна зала за групови занимания, кардио с панорама към динамичността на града и силова зона с разнообразие от уреди на топ марки.

Добре пристигнали да посетят новия състезателен клуб са всички дейни членове на Pulse. Ако към момента не сте подобен, може да се запознаете персонално с клубната конюнктура като се регистрирате.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР