С решението си да не се съобрази с искането на

...
С решението си да не се съобрази с искането на
Коментари Харесай

Черно море с тежка програма, играе 7 мача за 25 дни

С решението си да не се съобрази с настояването на Черно море и Локо Пд да изтегли мачът им от понеделник за през днешния ден, БФС сложи " моряците " в обстановка, съпоставима с тази при най-силните тимове на континента в края на април и началото на май. При състояние, че отборът на Илиан Илиев ще закрие стартиралия към този момент Великденски кръг в родния хайлайф и ще открие идващия с посещение на Ботев във Враца идния петък, а по-късно ще мери сили и с Лудогорец в полуфиналите за купата, от към този момент ясната стратегия е видно, че за 25 дни съставът би трябвало да изиграе 7 мача.

В еднакъв интервал любимецът за купата в Англия, а към този момент и главен кандидат за тази в Шампионската лига Манчестър Сити ще изиграе 7 дуела за 23 дни. Хората на Гуардиола имат задължения на три фронта - състезание, ШЛ и ФА Къп. Едва ли някой обаче може да съпоставя даже чисто количествено дълбочината в състава, или пък да регистрира обстоятелството, че " жителите " не са почивали толкоз дълго през зимата.

Промяна в предварителната стратегия не бе направена с претекста, че полицията е отказала да охранява и футболен мач в морската столица през вчерашния ден, отбелязва " Мач телеграф ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР