С решение на правителството се открива Сметка във Федералния резерв

...
С решение на правителството се открива Сметка във Федералния резерв
Коментари Харесай

Испански Eurofighter се включват в охраната на небето над България

С решение на държавното управление се открива Сметка във Федералния запас на Съединени американски щати В Ню Йорк. Две сходни решения, свързани с контракта за първите изтребители F-16, са вземани от предишни държавни управления, през 2021 и 2022 година, само че заради късия живот на предходните парламенти, не са били утвърдени. От това бюджетът е изгубил 10 милиона щатски $. Това съобщи служебният министър на защитата Димитър Стоянов след съвещанието на държавното управление. Той прикани актуалното Народно заседание да ратифицира контракта.
 
" Още една задача към Народното събрание насочваме за скоростно приемане на съглашението сред Министерството на защитата и Федералната банка в Ню Йорк. По този метод ще осигурим рентабилност от финансовите средства, които бяха импортирани предплатено $1,2 милиарда по контракта за Ф-16 ", сподели Стоянов.
 
И разгласи, че от първи ноември в задачата " Еърполисинг " за взаимна защита на въздушното ни пространство ще се включат изтребители Eurofighter от Военновъздушните сили на Кралство Испания. Испанските самолети ще останат у нас до 23 декември.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР