С рекордна сделка Георги Димитров, който от 17 години представлява

...
С рекордна сделка Георги Димитров, който от 17 години представлява
Коментари Харесай

Сделка за милиони: Пловдивчанин влезе в Платинения клуб на R...

С рекордна договорка Георги Димитров, който от 17 години съставлява международния бранд за ходатайство с недвижими парцели RE/MAX за Пловдив, влезе в влиятелния Platinum Club на интернационалната компания.

Топсделката е за продажбата на 40 декара от някогашен мотокарен цех в Пловдив. С дълга и впечатляваща история, в своите най-успешни години предприятието осъществя и извежда на българския и интернационалния пазар по 27 465 мотокара, 3115 електрокара и 384 мотовлекача. Днес обаче теренът му е в активите на нов притежател, който е закупил 40 дка. Реално това е тази част от предприятието, където преди време са се произвеждали мотокарите. Днес базата се отдава чартърен.



Сделката се осъществя през март 2022 година, прецизира шефът на организация RE/MAX Advantage Георги Димитров, само че с нея той получи най-високото самопризнание, присъждано до момента на член на мрежата на RE/MAX България, а точно - участие в влиятелния RE/MAX Chairman’s Club. Освен това Димитров се класира на впечатляващото 6-о място в ​класацията Global TOP 100 на RE/MAX LLC, към м. май 2022 година, в сегмент индустриални парцели. Класацията бе оповестена през юли 2022 година, подреждайки достиженията на най-хубавите 100 всред над 140 000 членове на световната Мрежа на RE/MAX от над 110 страни и територии.

„ Следващата спирка за мен и екипа ми е обичайна годишна Европейска спогодба, проведена от RE/MAX Европа за сътрудниците с най-високи резултати през съответната година. Тази година това събитие ще бъде извършено в Кан. Освен наситената със профилирани образования стратегия, за посланиците на RE/MAX  е проведено неповторимо по рода си светско мероприятие, което ще се състои на борда на яхта във водите на  Френската Ривиера.

Основана през 1973 година, RE/MAX се разраства до най-голямата международна мрежа от организации за недвижими парцели с без значение ръководство и благосъстоятелност с повече от 137 000 брокери в 115 страни. Пловдивчанинът Георги Димитров се причислява към локалната мрежа през 2007 година като притежател на RE/MAX Advantage.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР