С редакцията на GlasNews се свърза Веска Арангелова, която твърди,

...
С редакцията на GlasNews се свърза Веска Арангелова, която твърди,
Коментари Харесай

Жена: Бях въвлечена в зловеща режисура на имотна измама

С редакцията на GlasNews се свърза Веска Арангелова, която твърди, че е жертва на имотна машинация. Съдът обаче взема решение друго, като съгласно дамата доста от документите не са взети под внимание - нито двете почеркови експертизи, нито психологично-психиатричната експертиза на нейната майка, нито какви медикаменти е пиела.

В историята на дамата има доста човешка болежка - от трансплантирания й наследник, който по-късно почива, получилия в това време инфаркт брачен партньор до получения преди дни запор на средствата й. Според нея никое човешко създание не заслужава това, което се е случило с нейната майка - оставена сама да почине като куче от роднините й, които не са очаквали, че тя ще отиде да гледа болната си майка, откакто синът й е също тежко болен.

Историята е дълга, почнала още през 2017 година, и оттогава Веска Арангелова не стопира да пита:

" Какво е закононарушение съгласно българското законодателство? "

Ето в резюме случая, разказан от дамата:

" Поводът да Ви потърся е този, че бях въвлечена в злокобна постановка на имотна машинация. Юридически нещата са издържани, а и не би могло да бъде и иначе - всеки мой ход е очакван и са взети нужните ограничения. Спектакъл вид " Дейвид Копърфилд ".

Два месеца преди да почине, тежкоболната ми майка (дългогодишна 91% неработоспособност и гангрена на ръцете и краката) написала " саморъчно " (предвид състоянието й за мен не е такова) наследство, с което завещала всичко на брат ми. 10 месеца след нея умря и брат ми. Жена му и децата му го наследиха. Започна се дело за подялба.

В хода на делото се натъкнах на доста порочни документи. Където и да посегнех за документ, все излизаше някакъв недостатък - контракти за наем на земеделска земя, подписани от различен от името на майка ми (срещу тези контракти са взети дотации от ДФЗ), медицински документи за пред ТЕЛК, подписани от различен - на документите написа нейното име, само че различен я е подписал. Има и удостоверения за наследници, които освен не са настоящи, само че и в тях не са вписани наследниците на вуйчо ми.

Ответниците са показали документ, " посредством " на който ДВЕ правосъдни инстанции позволяват подялба на непознат парцел, че дори имам и квоти за това. Събрах всички тези документи и ги внесох в прокуратурата, която отхвърля да образува досъдебно произвеждане, тъй като липсвали данни за закононарушение, а по гражданското дело съм наказана да заплатя 5300 лева хонорар на юриста на ответниците. Дадена съм на ЧСИ. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР