С разпространението на новия коронавирус по света, от Австралия идва

...
С разпространението на новия коронавирус по света, от Австралия идва
Коментари Харесай

Мил жест: Деца харчат спестените си пари за тоалетна хартия за възрастни хора в Австралия

С разпространяването на новия ковид по света, от Австралия идва една вест за благ жест – две деца решили да изхарчат всичките си спестени пари, с цел да купят тоалетна хартия на възрастните си съседи.

Адисън и Люси – две момиченца на 6 и на 4 годинки – бяха снимани да дърпат количка, цялостна с рула тоалетна хартия и кърпички.
Бой за тоалетна хартия в супермаркет в Австралия поради ковид (ВИДЕО) Разпространен видеоклип демонстрира три дами, които се дърпат една за друга за косите и крещят
„ Натоварени с тоалетна хартия и кърпички, които купиха със спестените си пари, в този момент обикалят възрастните ни съседи, с цел да ревизират дали имат потребност от тях “, написа Петрина Макгуаър към фотографията.

Според Петрина, щерка й Адисън решила да направи благия жест, откакто двете били на пазар и детето видяло празните стелажи с тоалетна хартия.

Публикацията във „ Facebook “ бързо набра известност и досега е събрала близо 5000 споделяния.

Жителите на Австралия започнаха под паника да се презапасяват с артикули от първа нужда с повишаването на случаите на COVID-19 в страната, въпреки управляващите да ги увериха, че мотив за това няма.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР