С пролетта освен топлото и слънчево време, идва и по-активният

...
С пролетта освен топлото и слънчево време, идва и по-активният
Коментари Харесай

Мини, миди или може би макси? Kоя ли рокля да изберем спрямо фигурата ни?

С пролетта с изключение на топлото и слънчево време, идва и по-активният сезон на роклите. Със сигурност ще изберем най-малко по някое ново попълнение в забавен цвят и кройка за идните топли месеци. Но още веднъж стартират размишленията какво тъкмо да изберем. Въпросите са доста. Какво ли ще ни седи най-добре? Кой цвят е настоящ за сезона и в същото време подобаващ за нас? И не на последно място мини, миди или макси дължина на рокля? Изборът не е елементарен, изключително с разнообразието от разновидности на пазара. Започва изследване, разглеждане и мерене на рокли.

Не можем да отговорим на всички въпроси, само че можем да помогнем с няколко хрумвания за дължината на роклите по отношение на фигурата. Видовете фигури са доста и няма разделяне за безусловно всички. Но най-общо можем да ги разделим на вид триъгълник или по-тесни плещи и по-широк ханш, вид противоположен триъгълник или по-широки плещи и по-тесен ханш, вид правоъгълник или не огромна разлика в плещи, талия и ханш, вид ябълка или необятни плещи, по-голям бюст и не ясно изразена талия и вид песъчлив часовник или по-тънка талия и идентична ширина на плещи и ханш. Така ще помогнем най-малко малко за улеснението на избора. Нека да разделим на мини, миди и макси и да стартираме да избираме дружно.
 Зелена светлина пред зеления проект на България 7 апр 2022 | Европейската комисия даде зелена светлина за окончателното утвърждение на българския проект за възобновяване...
Обичате мини рокли?

Като цяло мини роклите могат да бъдат носени от дами с разнородни фигури и височина. По-скоро тук би трябвало да се подбере подобаващата кройка и цвят. Но дължината, като такава, няма доста условия и това дава многообразие от благоприятни условия за всички дами. Стига да харесвате мини дължина, това може би е разновидността с най-вече благоприятни условия за другите фигури. Чрез мини рокли е допустимо да се подчертава на мечтаната част от фигурата за другите видове такива. Например рокли с висока талия вид мини са подобаващи за по-високи дами и за фигура вид ябълка. По-впити рокли са по-подходящи за по-ниските дами и за фигура песъчлив часовник. За фигура от вида правоъгълник да вземем за пример може да се избере по-широк модел с колан.



Миди роклите са вашият избор?

Една алтернатива за дамите, които не са особени почитатели на мини дължината е миди вид на рокля. Всъщност миди дължината е най-претенциозна, в случай че можем да я назовем по този начин. Тя несъмнено не би седяла доста добре на по-ниски дами и на избрани фигури. Миди роклята, изключително в по-вталените си разновидности седи отлично на дами с присъща доста тънка талия и по-широки ханш или фигура вид триъгълник. Ако да вземем за пример талията, ханша и раменете нямат огромна разлика, като в вид правоъгълник, миди роклята още веднъж е вид. Но в тази ситуация може да се избере по-скоро не толкоз права кройка, а да вземем за пример плисирана и разкроена или вид балон в долната си част.

Макси роклите ви притеглят?

Макси роклите са също автентичен избор за нашарване. Те могат да са в разнообразни стилове и с разнообразни кройки, като дават обилие от варианти, както за спортни, по този начин и за публични мотиви. Относно фигурата, още веднъж макси роклята в другите си модели седи друго на дамите с друга височина. За най-ниските дами не се предлага напълно разкроена макси рокля. Може да има да вземем за пример колан. За най-високите пък може би прекомерно права рокля без никакво разкроение или различен акцент ще е по-неподходяща от леко разкроена такава. По-разкроен вид е и добър избор за дамите с фигура вид противоположен триъгълник.

Независимо дали ще изберете мини, миди или макси рокля, пролетта ще бъде чудесна с вашата нова рокля или с вашите нови рокли. Можете да започнете пролетта с " ".
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР