С признанието за реална възможност за война в Европа вицепрезидентът

...
С признанието за реална възможност за война в Европа вицепрезидентът
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на САЩ: Има реална възможност за война в Европа

С признанието за " действителна опция за война " в Европа вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис приключи присъединяване си в годишната конференция по сигурността в Мюнхен, където се опита да убеди европейските съдружници на Вашингтон да се обединят към стопански наказания, ако Русия нахлуе в Украйна и сложи европейската сигурност под " директна опасност ", заяви Асошиейтед прес.

" Ние приказваме за опция за война в Европа. Искам да кажа - дано за миг се замислим, с цел да разберем смисъла на това, за което приказваме ", сподели Харис през публицисти преди да отпътува за Вашингтон в неделя вечер. Тя сподели, че Европа евентуално претърпява най-опасния си миг от края на Втората международна война насам .

" Изминаха 70 години и през тези 70 години (...) имаше мир и сигурност ", сподели Харис. " Ние приказваме за действителна опция от война в Европа " , предизвести тя.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще организира виртуална среща с водачите на Г7 във вторник , на която те ще обсъдят рецесията в Украйна, а държавният секретар Антъни Блинкън има желание да се срещне с съветския външен министър Сергей Лавров през тази седмица, само че диалозите сред двамата ще бъдат анулирани, в случай че в това време Москва предприеме инвазия.

В Украйна обстрелът се интензифицира в неделя във и към територията, следена от подкрепяните от Русия сепаратисти, които изтеглиха хиляди дами и деца на съветска територия. От своя страна съветският президент Владимир Путин следи проби на ракети, способни да носят нуклеарни бойни глави.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР