С привличането на Мартин Стойчев ЦСКА събра трима футболисти, които

...
С привличането на Мартин Стойчев ЦСКА събра трима футболисти, които
Коментари Харесай

ЦСКА събра трима младежки национали

С привличането на Мартин Стойчев ЦСКА събра трима футболисти, които са титуляри в младежкия народен тим, воден от Александър Димитров. Досега алените представители при " лъвчетата " бяха Християн Петров, който извежда отбора с капитанската лента, както и Станислав Шопов. Стойчев също е съществена част от състава и откакто напролет се възстановяваше от травма, през есента изигра 6 дуела като титуляр в европейските квалификации. Така на процедура 27% от титулярните 11 на младежкия народен тим ще са част от ЦСКА.
 Ивайло Петков разкри детайлности за прехвърлянето на Мартин Стойчев в ЦСКА
Ивайло Петков разкри детайлности за прехвърлянето на Мартин Стойчев в ЦСКА

Ето какво сподели

Стойчев към момента не е получавал повиквателна за представителния ни отбор, а има 7 мача за юношите до 19 година Припомняме, че в последните две години Християн Петров и Станислав Шопов бяха част от мъжкия тим на трикольорите, само че Александър Димитров си издейства в последните мачове те да бъдат на негово разположение за евроквалификациите.

Така сега единственият мъжки национал на ЦСКА е Иван Турицов. Любопитно е, че точно с него Стойчев ще би трябвало да се конкурира за титулярно място в Борисовата градина, или пък ще се трансформира в негов заместител. Това зависи от развиването на договарянията сред " алените " и Сион за правата на 24-годишния плевенчанин, написа " Тема спорт ". Неговият контракт с клуба изтича след края на сезона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР