С приближаването на коледните празници на дневен ред излиза и

...
С приближаването на коледните празници на дневен ред излиза и
Коментари Харесай

Получавайте подаръци, докато правите подаръци през декември

С приближаването на коледните празници на дневен ред излиза и въпросът какви дарове за околните си да измисли човек тази година. А отговорът му идва с разнообразните и налични оферти от dm България . Коледното извършване на покупки може да се случи оптимално комфортно, съгласно персоналните желания на клиента - както онлайн, по този начин и във физическите обекти на dm .

Обичаните магазини за хубост, грижа за тялото и още нещо са подготвили за своите клиенти разнообразни благоприятни условия да изненадат обичаните си хора, даже и в последния миг, а през това време да зарадват и самите себе си.

Един от възможностите им да го създадат е с томболата на dm България , в границите на която могат да завоюват един от 10 сешоара за коса Dyson Airwrap и с него да си подарят мечтаната прическа. Възможността за присъединяване обгръща целия празничен сезон: от 9 ноември до 31 декември 2023 година

Ако желаете да участвате, стъпките за тази цел са доста лесни:
Необходимо е да имате регистрация в Моят dm-App ; След това би трябвало да извършите покупка на минимална стойност от 35 лв. през приложението или в определен от Вас магазин на dm България и да сканирате своя потребителски номер от приложението на касата на съответния магазин; Финално е нужно да потвърдите присъединяване си в томболата, откакто сполучливо сте влезнали в своя профил.
Изпълнението на тези условия е задоволително, с цел да получите своя сешоар като коледен подарък от веригата, а цялостния правилник за присъединяване в томболата можете да откриете на уеб страницата на dm.

Онлайн магазинът на веригата

Ако пък към момента се чудите какво да подарите на родственик, на колегата си, на другар или на себе си, ето малко помощ с концепциите.

Коледният веган календар на dmBio е съвършената предпразнична изненада в декемврийските дни за човек, който пости или е избрал веган метода на живот заради етични или здравословни аргументи.

За вас или вашата майка, другарка, сестра, половинка или щерка, която се вълнува за идното коледно празненство и за празненството в новогодишната нощ, може да послужи като елегантно допълнение към формалната визия.

За оптимално добра релаксация в почивните дни сред празниците може да изненадате собствен обичан човек с .

Докато пазарувате и избирате дарове, можете да превърнете всеки ден до 24 декември в дребен празник за самите себе си с коледния календар в онлайн магазина на dm .

През този интервал имате шанса да отворите 24 кутии с изненади, откакто влезете в акаунта си в Моят dm. Зад всяка една кутия, която отваряте всекидневно, се крие вълнуваща изненада. Сред тях са талони за отстъпка при извършване на покупки онлайн или във физическите магазини на dm, вълнуващи игри с награди, които може да спечелите, или публикации с скъпи препоръки за празничните дни. Отварянето на кутиите не е обвързано с покупка, само че реализирането на някои от извоюваните награди е.

Декември е вашият късмет да получавате дарове, до момента в който вършиме дарове. Не го пропускайте!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР