С предстоящите шестседмични летни ваканции мислите ни се насочват към

...
С предстоящите шестседмични летни ваканции мислите ни се насочват към
Коментари Харесай

Шест от най-добрите куфари, които можете да закупите това лято за Ryanair, Jet2, easyJet и други

С идните шестседмични летни ваканции мислите ни се насочват към по-слънчевия климат и пренаселените летища. Опитните пасажери знаят, че верният куфар в кабината ще избегне нежелани такси на гишето за регистрация и дълго очакване при приемане на багаж.

Ако сте на пазара за нови лъскави куфари този сезон, има целия свят от заслужен за сласт багаж, подобаващ за пасажери с всеки бюджет. От елементарен стилен несесер, който да скриете под седалката в полет на Ryanair, до нещо задоволително огромно, с цел да поеме всички тези спомагателни инчове за ръчен багаж, купувайки в този момент, може да видите, че ще вземете повече със себе си на по-малко това лято.

Проектиран да дава отговор на прецизните ограничавания за размера на множеството английски самолетни компании, в това число Ryanair, British Airways и Jet2, съвършеният куфар в кабината се трансформира в един от най-търсените ни продукти за пътешестване. От първокласни марки като Antler и Away до любимец на летището от Tripp, събрахме шест от най-хубавите ръчн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР