С поредна заповед на кмета на Кърджали Хасан Азис, свързана

...
С поредна заповед на кмета на Кърджали Хасан Азис, свързана
Коментари Харесай

Забраниха достъпа на туристи до археологическия комплекс Перперикон

С поредна заповед на кмета на Кърджали Хасан Азис, обвързвана с ограничения против ковид, се прекратява достъпът на туристи до археологическия комплекс "Перперикон ", стопират работа туристическите осведомителни центрове, Регионална библиотека,,Никола Й. Вапцаров " и останалите библиотеки на територията на общината, както и спортния комплекс "Арпезос ", спортните зали и плувните басейни.

Това оповестиха от пресцентъра на община Кърджали. От през днешния ден порти затваря и Млечната кухня към Домашния обществен патронаж.



В заповедта се предлага на домоуправителите на жилищните блокове да провеждат всекидневно разчистване и стерилизация на общите елементи на блоковете, както и да съблюдават режима за регистриране на новопристигнали и новонастанени лица в домовите книги.

Не се позволява визитата и събирането на повече от двама възрастни хора на открити и закрити публични места, се споделя още в заповедта на кмета на Кърджали.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР