С попадението си срещу Кадис в неделя вечер нападателят на

...
С попадението си срещу Кадис в неделя вечер нападателят на
Коментари Харесай

Само Кристиано Роналдо изпреварва Левандовски за голов рекорд в Испания

С попадението си против Кадис в неделя вечер нападателят на Барселона Роберт Левандовски към този момент има 15 гола в Ла Лига в първия си сезон в Испания. Той реализира това в границите на 19 дуела. В исторически проект през новия век единствено Кристиано Роналдо е осъществил първите си 15 гола по-бързо - за 17 срещи при дебютната си акция през сезон 2009/10 година с екипа на Реал Мадрид.

Интересното е, че португалецът сложи този връх на 24-годишна възраст, до момента в който Левандовски го прави в този момент на 34-годишна.

Към тези 15 изстрела в мрежата за състезание Лева има и 5 асистенции, а неговият отбор има стабилен задатък от 8 точки в борбата за купата с Реал Мадрид.

Като прибавим и другите шампионати, полският голаджия има общо за Барса до момента 24 попадения и 6 голови паса.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР