С пожелание за крепко здраве и ползотворна работа от председателя

...
С пожелание за крепко здраве и ползотворна работа от председателя
Коментари Харесай

Депутатите ще обсъдят в петък декларацията на ПП за кабинет с техен мандат

С благопожелание за здраво здраве и ползотворна работа от ръководителя на Народно събрание Вежди Рашидов стартира първото за новия политически сезон съвещание на Народното събрание. Депутатите изслушаха прави българския химн. На химна на Европейски Съюз обаче представителите на „ Възраждане “ седнаха.

Традиционните заявления за началото на сезона, които трябваше да стартират с най-голямата парламентарна група ГЕРБ, бяха изместени от настоящата тематика за програмната декларация на " Продължаваме промяната ". Формацията е притежател на втория мандат за сформиране на държавно управление.

Причината е, че в гласувания дневен ред не беше включено предлагането на " Продължаваме промяната " за план на решение с цели на възможен предстоящ кабинет с техния мандат

Номинираният за министър председател акад. Николай Денков прикани народните представители от други парламентарни групи да си дадат сметка дали имат разнообразни от препоръчаните от тях цели.

В последна сметка бе решено депутатите да обсъдят като втора точка в петък плана на декларация, препоръчан от " Продължаваме промяната " за установяване на предпочитаните национални цели и задания пред 48-ото Народно заседание и ограниченията, нужни за тяхното реализиране.

В декларацията си от трибуната на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ приканва да се образува постоянен кабинет с ясна стратегия, която да взема решение действителните проблеми на хората и да препотвърди евроатлантическата ориентировка на страната.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов съобщи при започване на декларацията си от трибуната на Народното събрание, че съобщаването на цели, каквато е традицията, ще бъде двуличие, защото на всички е ясно, че този парламент е с къс небосвод и предстоят предварителни избори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР