С подкрепа от над 80% Пламен Гошев е новият председател

...
С подкрепа от над 80% Пламен Гошев е новият председател
Коментари Харесай

ГЕРБ в Куклен си избра нов председател и ръководство.

С поддръжка от над 80% Пламен Гошев е новият ръководител на ГЕРБ - Куклен, научи Plovdiv24.bg . Това се случи на общо заседание на локалната партийна конструкция предходната седмица. 

Припомняме, че през есента на 2015 г.  Пламен Гошев беше кандидат за кмет на Община Куклен от партия ГЕРБ, само че загуби надпреварата за кметското място от Мария Белчева от партия " Зелените ", след което бе избран за Председател на Общинския съвет. Партия ГЕРБ е съпротива в ръководството на Община Куклен, където ръководещия екип се състои от представители на Зелените и Движение за права и свободи. 

Предишният общински началник Борислав Аргиров подаде оставка от партия ГЕРБ в края на предходната година, която бе призната от централното управление в София.

Тогава Аргиров категорично изиска от нашата медия опция да направи обществено изказване като уточни, че се разграничава от ръководството на общината и приписвания му опит за прелом в Общинския съвет, както и че след празниците ще се подаде оставка като общински консултант.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР