С по-малко светлини, атракциони и ледени пързалки ще посрещат своите

...
С по-малко светлини, атракциони и ледени пързалки ще посрещат своите
Коментари Харесай

По-малко светлини и атракциони на коледните базари в Германия тази година

С по-малко светлини, атракциони и ледени пързалки ще посрещат своите гости коледните базари в Германия, с цел да понижат разноските си за електричество. Първите отварят порти този уикенд, много преди началото на коледния сезон, с цел да компенсират двете години неуспех, провокирани от пандемията, споделят уредниците.

Греяно вино, наденички и ръчно направени неща към този момент се оферират на коледните базари в Германия. Въпреки това нищо е същото, споделят гости.

" Поне има някакво коледно въодушевление, само че не може да се съпоставя с предходни години. По-малко е. "

" Всички са щастливи и удовлетворени, че въпреки всичко има нещо. "

" Последните три дни даже не съм спала. Подготвихме се доста. Притеснявах се, че няма да пристигна никой, само че в последна сметка има огромни опашки. "

Градове като Бамберг, Регенсбург или баварската столица Мюнхен ще икономисват електрическа енергия посредством потреблението на LED светлинни вериги и по-кратко време за осветяване. Ледът на пързалките пък е сменен с изкуствени повърхности за кънки. Според някои търговци инфлацията също ще окаже въздействие върху базарите.

" Притеснявам се за клиентите, тормозя се и за решенията, които ще вземат политиците, тормозя се, че няма да има и задоволително купувачи. "

В София коледен базар отвори порти в парк " Възраждане ". Очаква се такива да има и на площад " Славейков " и в градинката пред Народния спектакъл.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР