С по един вкаран гол и по една точка след

...
С по един вкаран гол и по една точка след
Коментари Харесай

ЦСКА и "Лудогорец" продължават да търсят европейското си лице

С по един вкаран гол и по една точка след първите си три мача в групите на шампионатите, в които играят, ЦСКА и " Лудогорец " ще опитат да покажат променено лице довечера.

Червените гостуват на " Зоря " в Украйна в среща от Лигата на конференциите. Мачът е в 19.45 ч. и ще бъде излъчен по " Би Ти Ви екшън ". " Лудогорец " играе с " Брага " в Португалия от 22.00 часа в дуел от Лига Европа, като срещата ще се предава по " Макс спорт 3 ".

ЦСКА отпътува за Украйна с мисълта. На " Васил Левски " алените изпуснаха доста положения през първата част, а след втората демонстрираха напълно друго лице, играха едва и изгубиха. " Очаквам да изиграем 90 минути, както изиграхме първите 45 тука. Това е моето предпочитание, това е, което ще създадем ", сподели треньорът Стойчо Младенов.

Той уточни, че задачата в оставащите три срещи в групата в Лигата на конференциите е да се вземат допустимо най-вече точки.

Младенов добави, че в тима са претърпели мъчно. Но добави, че футболистите са в боево въодушевление.

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо сподели, че тимът не е по-слаб от противниците си в групата. " Надявам се идващите мачове в Лигата на конференциите да сме по-силни и да означаваме. " Според него загубата от " Локомотив " ще помогне на тима да усъвършенства играта си.

По думите му е значимо ЦСКА да играе мъдро в мача със " Зоря " и да употребява опциите си.


© LAP.BG

" Лудогорец " ще опита да покаже лицето си от лятото

" Лудогорец " също ще опита да се върне към мощните си мачове. Треньорът Станислав Генчев видя нужда от усъвършенствания.

" Във всяка фаза би трябвало да има смяна. Допуснахме гол, удариха ни две греди. Не би трябвало да позволяваме положения пред нашата врата и надлежно (трябва) да сътворяваме пред другата, само че това на приказки е много елементарно. Надявам се футболистите на терена да съумеят да го създадат ", сподели Генчев.

Той няма да може да употребява Антон Недялков, Алекс Сантана и Жосуе Са.

Генчев счита, че " Лудогорец " може да завоюва против всеки от противниците си в групата. Такова е и мнението на нападателя Кирил Десподов, съгласно който преди три месеца тимът е имал силите да победи всеки.

" Отстранихме " Олимпиакос ", имаме нужната класа. Въпросът е да си имаме вяра повече. Не мога да кажа какво се промени за тези три месеца. Нямаме положителни резултати в Лига Европа, само че не мисля, че нещо грандиозно се е трансформирало и е станало нещо, което да го определим като покруса. Хубавото във футбола е, че можеш да си поправиш грешките. Имаме късмет на доктрина и до последно имаме вяра, че ще успеем да излезем от групата ", уточни Десподов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР