С питка и мед бе посрещнат от феновете новият старши

...
С питка и мед бе посрещнат от феновете новият старши
Коментари Харесай

Стамен Белчев проведе първа тренировка начело на Арда

С питка и мед бе посрещнат от почитателите новият старши треньор на ПФК Арда Стамен Белчев. Те го чакаха на " Арена Арда " преди да изведе тима на първа подготовка, през днешния ден. Малко преди този момент, пред публицисти той сподели, че Арда има капацитет и нужните футболисти, с цел да реализира задачата си, която е сложена пред тима – влизане в Първа лига. Неговите условия към играчите ще бъдат високи, само че ще могат да се извършват.

" Обичам първо да има дисциплинираност в тима, освен в съблекалнята и в мачовете, само че напълно и отвън стадиона. Всеки футболист би трябвало да знае, че има сериозен ангажимент към футболния клуб. Колкото за играта ще се опитам да извлека максимума от всеки един от футболистите, което е най-важното. Надявам се те да схванат по-най бързия метод моите условия ", сподели Стамен Белчев.

За него всеки мач е значим и не ги дели на значими и неважни. „ Дали играем против тима на Несебър или против първия и последния в класирането ще подходим по еднакъв метод, с цел да нямаме проблеми по време на мача. Трябва за излезем и покажем най-хубавото, на което сме способни, и да спечелим трите точки “, добави треньорът, по отношение на идния в събота домашен мач с Несебър. Старши треньорът на ПФК Арда разяснява и разликата от 8 точки с Монтана във краткотрайното класиране, след 19-ти кръг на Втора Лига. Според него тези точки могат да се стопят.

" Надявам се да покажем едно лице през оставащите мачове, да бъдем най-много непрекъснати в изявите си на терена. На това ще държа най-вече “, безапелационен бе наставникът на Арда Стамен Белчев. По-късно новият старши треньор изведе своите футболисти на първа подготовка. Заниманието се организира на клубния стадион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР