С пищно шоу под наслова „Харем“ попфолк фурията Емилия даде

...
С пищно шоу под наслова „Харем“ попфолк фурията Емилия даде
Коментари Харесай

Емилия изнесе Харем в Арена Армеец

С охолно шоу под наслова „ Харем “ попфолк фурията Емилия даде старт на концерта на телевизия „ Планета “ в зала „ Арена Армеец “ нощес.

Танци и костюми но боливудска приказка се трансфораха в реванш за дългото забавяне на звездите във връзка 17 години от основаването на медията. След „ Харем “-а и съпровождащата го хореография до Емилия застана Емрах Стораро. Двамата насочиха привет към присъстващите с дуетното си парче „ По такива си падам “.

Изпрати ги рапърът Иван Динев-Устата, който се показа като „ най-дебелия и най-големия водещ “.

„ Време е да стартира циркът на годината. Събрали сме най-големите тигрици, пантери, кошутки и жребчета на попфолка. Но динозаврите също не са изчезнали “, пошегува се той.

Следваща под светлините на прожекторите излезе примата на българския фолк Глория, последвана от Райна, Борис Дали, Есил Дюран, Мария и други. Истинско неспокойствие измежду публиката, започваща от дребни деца и стигаща до пенсионери, провокира появяването на втория изявил се член от семейството Стораро – Фики. Той извърши шлагерите си „ Аз измръзнах “ и „ Пате “, а малко по-късно се върна на сцената, с цел да партнира на Десислава. Чаровната русокоска се разписа като първата за вечерта, която бе викана дълго за бис от меломаните.

„ Запомнете, че ви обичам и ще върша още доста песни “, даде поръчка тя.

Братовчедът на Фики и Емрах - Денис Теофиков, също стъпи под прожекторите, с цел да извърши дуета си с Цветелина Янева - „ Грешка беше “. Певицата подсказа на почитателите, че това е първата огромна изява на Денис, и подкани да го приветстват мощно.

Самият Тони Стораро, който не е част от фамилията на „ Планета “, беше огромната изненада на вечерта. Фолкидолът запя един до друг с Галена общия им план „ Шефката “, а партньорката му по микрофон загатна, че той е на антибиотици, само че това не попречи да даде всичко от себе си. Красивата брюнетка потанцува с няколко огромни плюшени мечока, като подари един от тях на почитател.

„ Останалите ще даря за „ Българската Коледа “, показа тя.

Сред останалите от общо 26 звезди, които поляха празника на малкия екран, бяха Анелия, Преслава, Емануела, Галин, Джена, Теди Александрова и Илиян.

Източник: Monitor
Снимка: Крум Стоев
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР