С определение от 13.01.2020 година състав на Върховния касационен съд

...
С определение от 13.01.2020 година състав на Върховния касационен съд
Коментари Харесай

Фрогоко: Съдът върна окончателно уволнена от Фандъкова директорка

С определение от 13.01.2020 година състав на Върховния касационен съд дефинитивно възвърне на работа уволнената в края на 2017 година директорка на столичната Детска градина No 164 ”Зорница ” в квартал Горна баня Мариана Иванова.
Иванова беше освободена от кмета на Столична Община Йорданка Фандъкова с изказвания за надвишен банкет. По делото тези изказвания не се потвърдиха при събирането на доказателства и правосъдните експертизи, а уволнението бе анулирано, тъй като дисциплинарно-наказващият орган не е взел авансово позволение на Инспекцията по труда, защото Иванова имала решение на ТЕЛК.

За FROG юристът на Мариана Иванова Кристиан Гьошев съобщи, че клиентката му ще се върне на работа, като преди този момент, ще даде конференция, на която ще се покажат документи по какъв начин приемът е бил надвишаван в 16 детски градини, а шефовете им са запазили постовете си.

" Иванова би трябвало да почисти името си и да потвърди непорочност, изключително по изказванията хвърлени безпочвено в пространството от зам.-кметът Тодор Чобанов. Една несправедливост, бе поправена! ", съобщи адв.Гьошев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР