С опасност за живота е 22-годишен водач след ПТП, съобщиха

...
С опасност за живота е 22-годишен водач след ПТП, съобщиха
Коментари Харесай

С опасност за живота е 22-годишен моторист от Хасково

С заплаха за живота е 22-годишен лидер след ПТП, оповестиха от полицията в Хасково. Вчера в 14,15 часа на пътя от Минерални бани в посока с.Спахиево, младежът е карал мотоциклет Ямаха с несъобразена скорост. Хасковлията е изгубил надзор, излязъл е в дясно по посока на придвижването и е паднал в канавка. В болничното заведение в Хасково, където е признат станало ясно, че от удара е получил оток на мозъка, травма на бял дроб в дясно и фрактура на дясната лопатка. Образувано е досъдебно произвеждане.

Пак през вчерашния ден недееспособен лидер аргументи злополука. В 18 часа в центъра на с.Остър камък, 12-годишното момче е подкарало мотопед. Излязло е на път с преимущество за публично прилагане, изгубило е надзор и е паднало странично. Лявата му ръка е попаднала под задна лява гума на минаващ по пътя с преимущество лек автомобил Ауди А4, ръководен от 40-годишен свиленградчанин. Непълнолетният е с фрактура на лява ръка, без заплаха за живота.

В Хасково са хванати двама дрогирани водачи. До 24 часа са били арестувани двама младежи на 23 и 22 година, хванати от униформените служители на реда да ръководят колите си под въздействието на канабис. В ареста е бил и 33-годишен софиянец, заловен от автопатрула да кара Фолксвагена си по улиците на регионалния град с 2,22 промила алкохол, осведомиха още от пресцентъра на полицията.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР