„С огромно удоволствие Ви приветствам с „Добре дошли“ в нашия

...
„С огромно удоволствие Ви приветствам с „Добре дошли“ в нашия
Коментари Харесай

Враца посрещна военни оркестри от цялата страна

„ С голямо наслаждение Ви поздравявам с „ Добре пристигнали “ в нашия прелестен град Враца, който в идващите три дни е хазаин на Заключителния стадий на прегледа на любителското художествено творчество в Сухопътните войски за 2018 година и на годишния Фестивал на военните духови оркестри “. С тези думи заместител регионалният шеф Мирослав Комитски откри изявата, която се организира в дните от 19 до 21 юли в Градската концертна зала. Събитието се провежда от Командването на Сухопътни войски и Военно формирование 54 990 – Враца, със съдействието на Областна администрация – Враца и Община Враца, под патронажа на регионалния шеф на област Враца Малина Николова. На събитието участваха кметът на Община Враца Калин Каменов, командният състав на военните формирования, жители и посетители на града.
Мирослав Комитски поздрави присъстващите и изрече благодарността си от свое име и от името на жителите на област Враца към Командването на Сухопътни войски и в частност на Бригадно командване – Благоевград за провеждането на значимите културни събития в града. „ В трите дни, наситени с осъществяванията на самодейните колективи и самостоятелните реализатори от военните формирования на Сухопътните войски, нашите съграждани ще станат очевидци на гения на военнослужещите, който носи несравним прочувствен заряд и родолюбив възторг “, приветства Мирослав Комитски и пожела сполучливо показване на всички участници.
В първата част на прегледа на любителското художествено творчество се изявиха съставите от военните формирования на Смолян, Асеновград, Плевен и Стара Загора, които обраха овациите на публиката в препълнената концертна зала. Комисия в състав: ръководител - полковник Димитър Никифоров - шеф на отдел „ Личен състав” в Командването на Сухопътните войски и членове - полковник Илиян Николов - шеф на бранш „ Военно образование, подготовка, военнопатриотични и културно-информационни дейности” в отдел „ Личен състав” на Командването на Сухопътните войски, подполковник Мариян ДЕЯНОВ - основен специалист в отдел „ Личен състав” на Командването на Сухопътните войски, майор Галин Добрев - старши специалист в отдел „ Личен състав” на Командването на Сухопътните войски и старши лейтенант Тодор Пенков - помощник-диригент на Представителния духов оркестър на Сухопътните войски, правят оценка представянето на групите и ще връчат награди в призовите места в края на тридневната демонстрация.
Изявите на участниците в Заключителния обзор на любителското художествено творчество в Сухопътните войски за 2018 година не престават и в утрешния ден с втора част на концертите и Фестивала на духовите оркестри.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР