С новолунието на 12-ти февруари ще се ознаменува началото на

...
С новолунието на 12-ти февруари ще се ознаменува началото на
Коментари Харесай

Запомнете датата 17 февруари - тя е повратна точка

С новолунието на 12-ти февруари ще се ознаменува началото на китайската Нова година, която ще бъде под знака на металния Бик.

На 6-ти февруари Меркурий в своето ретроградно придвижване ще направи съвпад със Сатурн, което ще ни направи по-задълбочени в ежедневните ни задания. Не бъдете прекомерно сериозни и взискателни към своите другари, с цел да имате опция в бъдеще да разчитате на тях.

На 11-ти февруари планетата на любовта Венера ще срещне по своя път величествения Юпитер, ще флиртува с него и ще се приготвя за празника на Влюбените, очaквайки подарък от деликатност, реципрочност и една дълга целувка.

Този ден ще имате триумф в обществените и финансови работи.

На 17-ти февруари Сатурн и Уран ще кръстосат шпаги на небето, с което ще се поразтърси финансовият хайлайф, тържищата, банките. Световната рецесия ще се усети и нескрито. Този ден има възможност да се запомни като повратна точка във финансовите интервенции. Ограничителните ограничения на държавните управления ще обиден банковия бранш. Властимащите ще се опитат да стартират хрумвания и ограничения, които ще доведат до чувство за липса на независимост и за ограничение на опциите.

Ще си зададем въпроса:

Доколко сме свободни?

Ще успеем, в случай че сме проведени и самодисциплинирани. Ще бъдем възнаградени, като развиваме истински и нетрадиционни наши качества за печелене на пари и другарство в групи.

На 18-ти февруари Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Риби. Ще ни се пътува, „ плува ” и поддържа връзка.

На 21-ви февруари Меркурий ще стартира да се носи със своите вълшебни сандалки напред. След размишления и радостни обърквания, след отмора и разпъване на времето, идва интервалът, в който всичко ще си пристигна на мястото.

Навярно сте научили урока, че нещата се трансформират и ни се сервират без нашето очакване? Случиха ли ви се чудеса? Намалихте ли темпото?

Време е за деяние!

На 25-ти февруари Венера ще стартира да се облича по рибешки – по-деликатна и състрадателна към близките, сензитивна и интуитивна, тя разцъфтява на фона на зодиакалния знак Риби.

Пълнолунието в знака Дева на 27-ми февруари  ще ни направи по-задълбочени в детайла и евентуално в по-укрепналото ни здраве.

Бъдете чисти, радостни и щастливи!

Всичко, което се случва, е постоянно за положително!

Открийте го!

Азарей, 2021 година

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР