С нова изгора се появи съпругът на легендарната юристка от

...
С нова изгора се появи съпругът на легендарната юристка от
Коментари Харесай

Мъжът на Искра Фидосова я заряза заради руса хубавица – СНИМКИ

С нова възлюбена се появи брачният партньор на именитата юристка от ГЕРБ и някогашен ръководител на парламентарната група на партията на Бойко Борисов Искра Фидосова – някогашният футболист на „ Раднечки ”- Пирот, Томислав Живкович, оповестява в последния си брой в. „ Уикенд ”. Тайнствена хубавица с руси букли е заела мястото на Фидосова в фамилното огнище, а Живкович към този момент не се и крие от познати и другари, че има нова тръпка.

Мъжът на Искра с новата си половинка

Младата двойка бе видяна в Амстердам, където Живкович решил да заведе хубавицата. Двойката се снима с горещи обятия до лехи с фамозните холандски лалета, а Живкович решил преднамерено фотосите да са направени пред завършени като сърца поляни.

Фидосова към този момент е сама. Искра бе тежката артилерия в първия управнически мандат на ГЕРБ

От години сърбина е компактно до брачната половинка си Искра, макар слуховете за раздяла посред им, само че неотдавна някогашният футболист решил да покаже същинската си обич. Хубавата руса дама, която се прегръща сластно с някогашния брачен партньор на Фидосова, имала и надалеч по-свободен дух от монтанската юристка. „ Вече в действителност мога да си разреша да си пуша на мира ”, разкрива Живкович пред другари. Пастрокът на сина на Фидосова, Франсоа, от години има пристрастеност към никотина, който правистката от Монтана недолюбвала. С новата дама някогашният футболист можел да си разреши волности с цигарата и хубавицата не го хокала за нищо.

Въпреки че е влюбен в нова красавица, Томислав не е спрял да се занимава с бизнеса, с който с Фидосова към този момент изкарват пари – фамилният ресторант „ Епруветката ” в Монтана. Именно там бе и кръщенето на внучката на юристката – Ирина, плод на любовта сред Франсоа и брачната половинка му Лора.

Бившият футболист подарява почивка на обичаната си в Амстердам

Малцина знаят, само че Искра Фидосова е била пример за женска хубост преди години. Красавица на млади години, спортистка и даже художествена гимнастичка, тя претърпява случай след раждането на Франсоа, кръстен на дядо си Фидос Искренов. Красивото момиче е жертва на лекарска немарливост и поради погрешно сложени инжекции наддава фрапантно на килограми. Въпреки това съумява да завърти главата на красавеца от Сърбия и безжалостен цесекар Томислав, който е до нея непроменяемо и макар трусовете в кариерата й. Днес обаче Живкович е решил да се отдалечи от благоверната в персонален проект и сред него и Фидосова остава единствено стопанисването на ресторанта им в Монтана, написа в. „ Уикенд “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР