С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато удобно

...
С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато удобно
Коментари Харесай

Актьорите от Стъпка по стъпка днес - какво се случва с тях 32 години след началото на сериала

С носталгия си спомняме хубавите времена от детството, когато комфортно полегнали на дивана гледахме фамилния сериал " Стъпка по стъпка " и се забавлявахме с ежедневните инциденти на Франк и Керъл в тяхното огромно и безредно семейство. Сериалът споделя за самотните родители Каръл и Франк (всеки с по три деца), които непринудено се женят на отмора в Ямайка. Двамата основават огромно смесено семейство, като децата не се харесват и непрекъснато се карат.

След новината за гибелта на актрисата Сюзън Самърс от през вчерашния ден, 17 октомври, се върнахме повече от 30 години обратно, с цел да си напомним по-известните артисти от сериала, жадни да научим и какво се случва с тях в наши дни.

Сюзън Самърс в ролята на Каръл Фостър-Ламбърт

Сюзън Самърс, която се превъплъти в ролята на Керъл в " Стъпка по стъпка ", в действителност беше известна освен като актриса, само че и като публицист, бизнес дама и безжалостен почитател на физическите тренировки и здравословния метод на живот.
 Снимка 637895

Въпреки това обаче, години наред Сюзън се бори с тежки здравословни проблеми. Още когато е на 30 години, тя е диагностицирана с кожен карцином, а няколко години по-късно и с рак на гърдата. Ето за какво тя взема решение да понижила темпото на работа и да се концентрира най-вече върху здравето си.

Патрик Дъфи в ролята на Франк Ламбърт

Легендата от сапунената опера " Далас " влиза в ролята на Франк Ламбърт. Дъфи всъщност режисира голям брой епизоди на " Стъпка по стъпка " и продължава да играе още веднъж ролята си на Боби Юинг в разнообразни планове, в това число два телевизионни кино лентата през 1996 година и 1998 година и възраждането през 2012 година, като в същото време се появява и в излъчвания като " Фамилният вид ", " Станция 19 " и NCIS. Опитният артист взе участие и в телевизионната сапунена опера The Bold and the Beautiful в ролята на Стивън Логан, която извършва от 2006 до 2022 година

Стейси Кийнан в ролята на Дейна Фостър

След като сериалът завършва през 1998 година Кийнан в последна сметка се отдръпва от актьорския свят, с цел да преследва кариера като юрист. Завършва е Southwestern Law School в Лос Анджелис, като се мести да живее там през 2013 година, където сега работи като доцент по право.

Брандън Кол в ролята на Джей Ти Ламбърт

Преди да получи ролята си в " Стъпка по стъпка ", Брандън има къси участия в " Спасители на плажа ", Magnum и други. През 1996 година, след снимането на епизод от ситкома, Кал е забъркан в нечовечен трафик скандал, вследствие на който звездата е простреляна в двете си ръце по време на кавгата. Той се отдръпва за известно време, с цел да се възвърне изцяло. След края на излъчването на шоуто, Кал публично се отдръпва от актьорството и живее живот отвън светлината на прожекторите, като нищо не се знае за актуалната му специалност.
 Лоренцо Ламас 30 години след
30 години след " Ренегат " - по какъв начин наподобява артистът Лоренцо Ламас през днешния ден

Доброто-лошо момче, по което всички въздишахме

Анджела Уотсън в ролята на Карън Фостър

Анджела Уотсън, която печели публиката по време на сериала в ролята си на Карън, стартира своята кариерата, правейки реклами за известни марки, като McDonald`s и Doritos, преди да получи роля в краткотрайния сериал Davis Rules. След като съумява да избяга от изолираща и обидна връзка с продуцентски управител и завежда дело против родителите си за харчене на приходите й, Уотсън основава организацията CAST (Child Actors Supporting Themself), която дава финансова поддръжка на деца звезди.

Кристин Лейкин в ролята на Ал Ламбърт

Кристин Лейкин изиграва Ал през всичките седем сезона и до момента в който доста от сътрудниците й се отхвърлят от актьорската игра след приключването на ситкома, Лейкин продължава с тази специалност. Тя изиграва голям брой телевизионни функции в продукции като Hollywood Darlings, " Станция 19 " и The Rookie и взе участие в много филми, измежду които The Leisure Class и най-скоро Youtopia от 2022 г. Лейкин също показва уменията си като режисьор, ръководейки епизоди от телевизионни излъчвания като The Goldbergs, Schoold и High School Musical: The Musical: The Series.

Кристофър Кастил в ролята на Марк Фостър

Марк има запаметяващо се наличие в ролята на Кристофър Кастил, откакто към този момент си печели популярност в ролята а Тед Нютон в фамилните комедии от 90-те, като " Бетовен " и " Бетовен 2 ". Подобно на някои от сътрудниците си, Кастил се отдръпва от актьорството през 1998 година, когато сериалът завършва, и продължава с образованието си. В момента той е професор в университета Биола в Калифорния и също по този начин преподава в гимназията Дауни като преподавател по история.

Джош Бърн в ролята на Брендан Ламбърт

Бърн стартира актьорската си кариера с функции в излъчвания като Who`s the Boss и The Family Man, само че след напускането му от ситкома и Холивуд през 1997 година, неговото местоположение и избор на кариера значително са незнайни. Според Кристин Лейкин, Бърн е изключен от сериала от една страна, тъй като ролята му е считана за незначителна и от друга - заради въвеждането на нови герои.
 Звездите от
Звездите от " Спасители на плажа " през днешния ден - какво се случва с някои от най-запомнящите се герои

Не толкоз млади и надалеч от центъра на вниманието

Саша Мичъл в ролята на Коуди Ламбърт

Саша Мичъл е най-известен е с функциите си на Джеймс Бюмонт в " Далас ", Коуди Ламбърт в " Стъпка по стъпка " и Дейвид Солун във филмите " Кикбоксьор 2 ", " Кикбоксьор 3 " и " Кикбоксьор 4 ". Има черен колан по Таекуон-до, а също практикува и Муай тай. Мичъл продължава да се появява в телевизионни излъчвания като NYPD Blue и ER, а сега е притежател на сполучлива компания за заварки.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР