С нетипично за лявата си резба мъжество, видният столичен жиголо

...
С нетипично за лявата си резба мъжество, видният столичен жиголо
Коментари Харесай

На гол г*з - чифте пищови. Тони Парфюма се закани на Божков във фейсбук. Ама на живо го е шубе

С нетипично за лявата си резба геройство, видният столичен жиголо Тони Парфюма потегли да сипе огън и жупел по Васил Божков. “Мазно крадливо пес ” и “доказан нарушител ” са единствено дребна част от епитетите, с които Парфюма назовава един от най-страховитите хора в страната, който се прибра у нас в края на август, след близо четири годишно заточение в Дубай. Разбира се, грозните закани са изречени единствено във фейсбук, тъй като онлайн едва ли Тони би имал храброст даже да мине около Черепа без да се изпусне по всички вероятни физиологични потребности от боязън, гаврят го консуматори в обществените мрежи.

 

Името на Антон Иванов, с нежния прякор Тони Парфюма, нашумя около полицейска интервенция, от която стана ясно, че той е живял в къщата на Кървавата Мила в Бояна, по-известна като “царицата на ДДС-то ”. Мила Георгиева има дебело досие за поръчкови убийства, данъчни измами, захарни афери и продажба на развалени храни. 

 

По-пикантният слух, плъзнал около ареста, беше, че до скоро никому незнайният варненец е обслужвал хомосексуално основен финансов министър от Политическа партия и даже се представял за негово публично гадже. Покрай любовта си, властникът му дал зелен кулоар “да бръмчи на Данък добавена стойност ”, което изяснява близостта му с Кървавата Мила, разясниха тогава осведомени с следствието.

 

Друга сочна клевета от края на м. май т.г. пък приписва на Иванов креватна спекулация с Любена Петрова, чиито порно клипове, където групово я обладават петима яки мъжаги, провокират повече подбив в сравнение с възбуденост у мъжката публика.

 

Припомняме, че Тони Парфюма беше задържан на 25 март т.г. в испанския курорт Марбея, откакто управляващите в България го издирваха с европейска заповед за задържане. Месец по-късно обаче съдът в Мадрид ненадейно не призна заповедта и пусна Парфюма на независимост. Парите за освобождението му е трябвало да обезпечи любовницата му Ивана Денчева – Хюнгербюлер. Само че дамата съумяла да излъже с половината от тях испанската адвокатка на задържания земляк.

 

Антон Иванов, известен като Тони Парфюма, беше разгласен за интернационално търсене по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за търговия с въздействие за дискредитиране и премахване на висши магистрати и полицейски чиновници. В бандата влизали още знакови фигури от незаконния свят като да вземем за пример разстреляният неотдавна в Южна Африка Красимир Каменов – Къро.

 

Групата събирала компромати и работила посредством шантажи и изнудвания.
Парфюма, който самичък се хвали, че е доста непосредствен до финансовия министър Асен Василев и „ Продължаваме промяната “, духна бързо в Испания след покачване на обвиняванията. Разноските по бягството и престоя му в Марбея били обезпечени от любовницата му Ивана Денчева – Хюнгербюлер, живееща в Австрия. Доста по-възрастната от него българка е омъжена за остарелия и болен швейцарски бисексуален милионер Петер Хюнгербюлер, и финансирала интервенцията с пари на мъжа си. Твърди се, че в Марбея Парфюма най-вероятно се е скрил в имение на другата своя секс-приятелка – Любена Павлова, някогашната жена на търсения Пепи Еврото.

 

Да се надяваме, че дамите и мъжете минали през леглото на Антон Иванов, ще имат задоволително финансови средства и кураж да го спасят от гнева на Васил Божков, който (до колкото сме чували), по никакъв начин не носи на обиди от хора, прескачащи на двата бряга.

Инфо: big5.bg, crimesbg.com

 

Тагове: Петер Хюнгербюлер Любена Павлова Ивана Денчева Красимир Каменов – Къро Тони Парфюма Мила Георгиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР