С нетърпение очаквам да разбера в какво съм обвинен. Чужди

...
С нетърпение очаквам да разбера в какво съм обвинен. Чужди
Коментари Харесай

Христо Грозев: Чужди правителства се свързаха с мен, а българското все още не е

" С неспокойствие чакам да схвана в какво съм упрекнат. Чужди държавни управления се свързаха с мен, а българското към момента не е ", съобщи пред bTV издирваният български публицист от Русия . 

Грозев се надява, че би разпознал съветски разузнавач. “Все отново с това се занимавам към този момент 8 години. Повечето от наемниците са някогашни представители на тайните служби. Те имат избран метод и избрани гафове, които вършат - употребяват поредни паспорти за подправените си персони, изпращат известия с незащитена връзка. Голямата корупция в Русия ни разрешава да купуваме данни в действително време на мобилните им оператори, да следим тези, които са най-опасните за нас ”, сподели той.

" Купувам си самолетни билети в последния миг и попълням неверна информация ", добави Грозев. 

Той бе безапелационен, че цялостен отдел на разузнаването в Русия е премахнат поради следствията ни. " Русия работи постепенно. Последните 5-6 години сме нанесли непоправима вреда върху фикцията, че руснаците имат най-страшните и най-съвършените секрети служби ", сподели Грозев.  

По-скоро има риск за живота ми. Освен публични указания, с цел да се извърши нападение против който и да е, има и неофициални групи - паравоенни, хибридни войски, които с огромно наслаждение ще извършат нещо, което да е подарък за Кремъл, сподели Грозев. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР