С настъпването на есента, тялото ни постепенно започва да се

...
С настъпването на есента, тялото ни постепенно започва да се
Коментари Харесай

Комбинация от ехинацея,  витамин С и селен – мощно средство за борба срещу вирусите

С настъпването на есента, тялото ни последователно стартира да се приготвя за по-ниските температури. Често, климатичните условия ни изненадват със своята внезапна смяна и се оказваме неподготвени за студа - до през вчерашния ден сме били с летни облекла, а от през днешния ден би трябвало да обличаме зимните. Изведнъж се оказваме отпаднали, с хрема, в неприятно въодушевление, а вероятността за по-сериозни последствия ни преследва неразделно. Тялото мъчно се климатизира и му е належащо време. Освен това продължава да ни преследва страхът от оня вирус, който разклати целия ни живот; разклати даже визиите ни за нормалност и за положително, и зло. Вирусът, който неслучайно е „ коронован “ тази година да бъде основно настоящо лице във кино лентата на личното ни всекидневие, единствен ни води за ръка и взема решение вместо нас какво да се случи. Той проваля проектите ни, краде от свободната ни воля, затваря ни, не ни разрешава да поддържаме връзка с околните си, трансформира пространството и времето ни, свива границите ни – физически, прочувствени и ментални. А какво ще се случи, когато този вирус се слее с размаха на останалите вируси, присъщи за есенно-зимния сезон? Кой ще съумее да се изправи пред опасността от този микс?

Истината е, че има единствено една мощ, която е способна да отговори на надигащата се заплаха, и това е хубавичко . Всъщност, точно слабата е виновна за настинките и нашествието на вирусите. Тоест, в случай че съумеем да подготвим организма си за възможна битка с вирусите и бактериите, ще повишим естествените му защитни сили и ще си дадем шанса да останем здрави.

Витамин С е едно от най-познатите и експлоатирани средства за „ първа помощ” при простуда или грип.

А в комбиниране с и ехинацея, позната като „ естествения антибиотик “, способността на тялото да се опълчва на непознатите сътрудници в организма се ускорява. Съществува фитопродукт – , който комбинира естествен витамин С от ацерола, първокачествен дестилат от ехинацея с фармацевтична непорочност и .

Ацеролата е един от най-богатите на витамин С плодове. Концентрацията на витамин С в ацеролата е на едно от първите места в света. Аскорбиновата киселина (или витамин С) не се създава от човешкия организъм и може да се набави само посредством външен банкет. Витамин С играе значима роля за доста процеси в тялото. Участва в образуването на колаген. Аскорбиновата киселина е мощен антиоксидант – защищава клетките от стареене. Подпомага за протичането на естествените метаболитни функционалности в организма. Най-честото приложение на витамин С е при настинки и грип, тъй като ускорява клетъчната и секреторна отбрана.

съдържа и първокачествен дестилат от Ехинацея

Билката е позната още на американските индианци. Използвали са я за стимулиране на защитните сили на организма. А индианците са известни с дълголетието си и крепкото си здраве. По-късно направените медицински проучвания потвърждават позитивното влияние на ехинацеята върху човешкия организъм. Тя е ефикасен , който активизира тялото да се бори с простудни болести и инфекции, породени от бактерии, вируси и гъбички. Стимулира имунните функционалности посредством активизиране на стволовите кафези в костния мозък и лимфната тъкан, което продуцира по-голям брой дейни левкоцити. Действието й ускорява успеваемостта на имунните кафези, като нападна неканените посетители и сполучливо се бори с тях. Според последни изследвания, ехинацеята има мощен резултат, с изключение на върху бактериите, само че и върху вирусите, което я прави едно от дребното антивирусни средства.

е основен антиоксидант и главен клетъчен протектор

Той е незаместим за човешкия организъм микроелемент. Грижи се за и благоприяства щитовидната жлеза. Последни изследвания безапелационно потвърдиха, че се развива чудесно в среда, бедна на . Т.е. става известно, че селенът е кадърен да противодейства на размножаването на самия вирус.

съчетава в себе си потребните дейности на витамин С, селен и ехинацея. Той е напълно естествен артикул, което разрешава по-доброто асимилиране на съставките от организма. Биологично дейните съставни елементи работят синергично, което е от голяма изгода за цялостното действие на . Не съдържа скотски артикули, оцветители и консерванти. Подпомага личните сили на организма против вируси и бактерии. Подходящ е при първи признаци на простуда и грип, при епидемиологична конюнктура или за постоянно боледуващи хора. Действа удобно при отслабена имунна система, за по-бързо възобновяване след тежки болести, интервенции, при възпаления, за подсилване на кръвоносните съдове.

Природата се е погрижила за нас, а доверието от наша страна, е единственото, което ние можем да ѝ дадем.

- можете да намерите в аптеките или онлайн на.

Бояна Николова – Консултант от Botanic

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР