С напредването на годините лицето на всяка дама се променя.

...
С напредването на годините лицето на всяка дама се променя.
Коментари Харесай

Бабини съвети за красота, които ще ви преобразят

С напредването на годините лицето на всяка дама се трансформира. Овалът на лицето става друг, появява се двойна брадичка, челюстта става по-тежка. Нямате различен излаз, с изключение на да привлечете вниманието  към горната част на лицето си със прохлада, грим и руж в прасковено-златисто.
Годините обаче нямат никакво значение, тъй като
 Как да разкриете женствеността си (част I) Как да разкриете женствеността си (част I)
Защо красивите дами са нещастни в персоналния си живот? Ако имат всичко належащо, да изумяват мъжкото въображение, какъв им е пробле...
ВСИЧКО Е В ПОГЛЕДА
Сенките и торбичките състаряват безмилостно, изключително в случай че сте предразположени към това генетично. Можете да прикриете този минус с образно увеличаване на очите.
Съветът на бабите ни:
Преди да си легнете, поставете в хладилника обелен картоф. На сутринта го срежете на две и дръжте половинките му върху затворените си очи в продължение на 5 минути. После измийте с вода и намажете със зехтин. Торбичките изчезват, а кожата се заглажда.
КОЖА КАТО КОПРИНА
 Кои са петте най-чаровни зодии? Кои са петте най-чаровни зодии?
Поглед, усмивка, походка - всеки човек има нещо, което да прикове нашия взор към него. Несъмнено сте чували да споделят за някои хора,...
Тайната на хубавата, здрава и свежа кожа не е в скъпата козметика, нито в пластичната хирургия, а в съзнателното и разчистване заран и вечер. Разбира се не би трябвало да забравяте да слагате хидратиращ крем денем и подхранващ вечер.
Съветът на бабите ни:
Въпреки че не са чували думата пилинг, те постоянно правели сходна процедура благодарение на мед. Лицето се почиства и се намазва с пчелния балсам, след което стартира пламенно да се потупва. При отлепването на пръстите от кожата мъртвите кафези се отстраняват по извънредно сполучлив метод.
МЕЧТАНИТЕ УСТНИ
С годините устните неизбежно изтъняват, по тази причина научете се да употребявате добре контурния молив. Излезте леко от естествените очертания, само че не повече от милиметър-два и по-късно нанесете червило.
 21 пейзажa, които ще ви накарат да се влюбите още веднъж в България 21 пейзажa, които ще ви накарат да се влюбите още веднъж в България
Всички знаем, че страната ни е едно извънредно красиво място. Природата ѝ е възпята през годините от редица майстори на перото, които...
Съветът на бабите ни:
Всяка заран мажете устните си с мед за 10-20 минути. Така няма да се напукват даже през най-студената зима и ще бъдат постоянно меки и гладки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР