С надежда за силно представяне на олимпийските игри, към Токио

...
С надежда за силно представяне на олимпийските игри, към Токио
Коментари Харесай

И бадминтонистките отлетяха за Токио

С вяра за мощно показване на олимпийските игри, към Токио се насочиха и българските представители в бадминтона - Линда Зечири и сестрите Габриела и Стефани Стоеви. Те бяха изпратени тържествено с осъществяване на детския " Радио Хор ", към което се причислиха и самите националки.

" Чувствам се прелестно. Изключително разчувствана съм. Подготовката мина доста добре, удовлетворена съм. Последните две години бяха изпълнени с доста компликации, само че не скърбя за нито един момент. Това ни направи хората, които сме сега и се надявам да се представим по най-хубавия метод. Ако имам цел на тази Олимпиада, то тя е да показва родината си почтено. ", сподели Зечири.

За опитната Зечири това ще бъде втора Олимпиада. В Рио тя приключи на девето място.

" Моите другари и близки ми споделиха най-важното - че са с мен и ме обичат. ", добави бадминтонистката.

" Психически и физически се усещаме доста добре. Развълнувани сме. Имахме тежка подготовка и в действителност се натоварихме много, изключително душевен, защото се поставихме напрегнат поради високите цели. Мисля, че всичко ще отмине с времето и за първия ни мач ще сме подготвени. ", сподели Стефани Стоева.

" Тази Олимпиада ще е малко по-различна. При първата ни, в Рио, не знаехме какво да чакаме. Не бяхме даже готови, бяхме доста млади ", добави Габриела Стоева.

при женските двойки ще показват страната ни за повторно на олимпийски игри. В Рио де Жанейро преди четири години те приключиха на 11-то място в крайното класиране (трети в групата си, като не съумяха да се класират за четвъртфиналите).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР