С над 14 милиона продажби от 1946 г. насам E-класата

...
С над 14 милиона продажби от 1946 г. насам E-класата
Коментари Харесай

Новата Е-класа на Mercedes - когато комфортът срещне интелигентността

С над 14 милиона продажби от 1946 година насам E-класата е най-продаваният модел в историята на Mercedes-Benz. В новата си версия автомобилът надгражда всичко това, което го прави толкоз мечтан - завладяваща визия, комфорт, сигурност, нововъведения и, несъмнено, наслаждение от шофирането. Спортното лъчение на тестовата кола е подсилено от опционалния AMG пакет - една от многото варианти за персонализация.

Дигитализацията в Е-класата е на качествено ново равнище, с помощта на двата огромни екрана, завършени красиво като един, употребени за приборното табло и екрана на мултимедията. Те оферират ясна и контрастна картина без значение от интензитета на околната светлина. Водачът може да избере разнообразни оформления на приборното табло, тъй че да следи тези данни, които са му значими - упътвания от навигацията, информация за работата на асистиращите системи, типичните показания на бордовия компютър и така нататък
Разбира от дума
Що се отнася до настройките, E-класата печели с това, че предлага разнообразни разновидности за другарство с автомобила - с типичен бутони, през реагиращия на досег екран или с тъчпад като при преносимите компютри. В допълнение част от функционалностите могат да се ръководят с жестове и глас. Така да вземем за пример, в случай че лидерът каже " гладен съм " на някой от поддържаните от системата езици, за секунди ще получи оферти за най-близките до позицията му заведения с детайлности за предлаганата от тях кухня и ценова категория.

Удобни, реагиращи на досег бутони, дават опция за смяна на настройките и без обособяване на ръцете от кормилото. Нова е опцията за бързо конфигуриране на оптималната позиция на кормилото, седалките и огледалата, като просто се зададе растежът на лидера.

Багажникът предлага рекордния за сегмента размер от 540 литра, като разполага със система за подсилване на товара, куки за окачане на торби.
SPA и фитнес в салона
Достъпът до задните места е улеснен от необятно отварящите се задни порти, като мястото пред коленете е обилно. Удобствата включват подлакътник с поставки за чаши, USB изходи за зареждане на мобилни устройства, обособена климатична зона за возещите се откъм гърба и доста джобове и ниши за предпазване на всички дреболии, които съпътстват едно пътешестване.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР