С наближаването на юни месец може да се очаква актуализацията

...
С наближаването на юни месец може да се очаква актуализацията
Коментари Харесай

Рендери показват как може да изглежда смартфона OnePlus 6

С наближаването на юни месец може да се чака актуализацията на един от най-хубавите китайски флагмани — OnePlus 5T. Неотдавна в мрежата се появиха фотоси, на които е видян OnePlus 6, при основаването на който очевидно се натъртва към дизайна на iPhone X и неговата специфичност „деколтето“. 

Източникът, който е разгласил фотосите е декларирал, че това е единствено първообраз и все още на стартирането, флагманът може да се преобрази и да получи друг дизайн. Например, той може да наподобява по този начин, както е изобразен на рендерите, които са били открити през днешния ден в общественото пространство.

Това към този момент е малко по-интересно осъществяване на OnePlus 6. Но има трайно чувство, че обликът на флагмана е основан от ръцете концептуалисти, които са употребявали от дълго време отработена рецепта: „необятен“ екран с тънка рамка и двойна камера в объл блок, с нещо напомнящ на този модул, който е употребен в iPhone X. В смарт телефона участва и датчик за пръстови отпечатъци, който се намира на „гърба“.

Не е нужно да сме огромни специалисти с цел да предположим, че в основата на OnePlus 6 ще лежи топ-платформата Snapdragon 845 дружно с 6/8 GВ оперативна памет. Почти сигурно обаче разработчикът ще се постарае да усъвършенства функционалността за различаване на лицето Face Unlock и да предложи поддръжка на фирмената технология за бързо зареждане Dash Charge.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР